Který vitamín je lepší: NosiFol nebo Fertiprona?
Holky, které z těchto dvou vitamínů by jste doporučily? NosiFol nebo Fertipronu.
Beru taky tu Fertipronu, ale někde jsem četla, že NosiFol je moc dobrý na podporu otěhotnění.
@laiila Nosifol je dražší a Fertiprona obsahuje inositol, methylfolát, vitamíny skupiny B, vitamin E, vitamin C, jód, vitamin D3, cenově je výhodnější .Kupuju Fertipronu.
@laiila podle mě Nosifol i Fertiprona jsou stejný ,akorát Nosifol je dražší , chuťově lepší ,jinak nevidím rozdíl
@katherine177 oki, tak taky zůstanu u fertiprony, zatím bez výsledky ale, můj věk mě celkem děsí 😢
@laiila zůstala bych u tý fertiprony 😊 kolik ti je? My teď začínáme 9 cyklus snažení a začli jsme docházet do CAR, i když jsme mladý 24-25let (u nás je problém u manžela). Budu držet palce ať vám to brzy vyjde ♥️
@martina_cz 37 😖 , takže opravdu to není tak lehké jako za mlada, také jsme začali docházet do centra, manžel je v pořádku a oba máme hormonální profil v pořádku, ted čekáme na výsledky genetiky, no a 11 Dc píchnutý otrivelle na podporu ovulace, takže bylo snaženíčko, ale dle UZ mám nízkou sliznici 10DC 5,5mm takže čtu všemožně jak podpořit tu sliznici 🙏
@laiila na sliznici je fajn kontryhel, ale ne každýmu sedne. To je fajn, že víte na čem jste 😊 a jak dlouho se snažíte? Mě chce tenhle cyklus dát dr taky ovitrelle a pak kdyžtak zkusíme iui. Uvidim co mi řekne, jdu příští středu na utz.
@martina_cz jj kontryhel je prý dobrý a ještě grepový džus, takže 2x denně si dám hrnek kontryhelového čaje, ráno a večer sáček Fertiprony a grep buď čerstvý nebo 100 % grepový džus. Tak doufám, že to zabere, holky psaly, že ta sliznice prý po tomhle narostla. No a pokud teď dostanu M/S, tak mě čeká vyšetření průchodnosti vejcovodů, jdu ambulantně, je to na pár minut, cena 2 600 Kč :( , ale lepší než jít v nemocnici pod narkózu 🙂
@laiila tak držím palce ať nedojde ♥️🙏🏼
@laiila já brala Fertipronu a hodně se mi po tom zlepšil cyklus. Do CAR jsme také docházeli, když mi bylo 35 let. Průchodnost vejcovodů mi dělali a jeden zjistili pravděpodobně neprůchodný. Pokud na to půjdeš, doporučuji vzít si něco na bolest, docela jsem potom trpěla 😉 ale sami říkali, že i to vyšetření průchodnosti někdy pomůže, takže jsme další ovulaci, která byla naštěstí z té dobré strany, zkusili IUI a vyšlo to napoprvé 😉 takže jsem v 36 porodila prvního syna a v jeho roce jsem zjistila, že jsem těhotná 🙈 takže v 37 letech jsem porodila druhého syna 😁 takže hlavu vzhůru a přeji hodně štěstí 🍀
Já mám zkušenost perfektní s Nosifolem. Po třech měsících jsem otěhotněla, poprvé ve 37 letech, i teď po druhé ve 40 letech, takže mohu vřele doporučit 🙂 Tabletky, které jsem nedobrala, jsem dala mojí sestřenici, která se snažila s manželem rok (je jí 34 let, takže není ještě úplně stará) a za dva měsíce otěhotněla 🙂 Brala jsem jednu tabletu denně.
Ahoj, za mě nosifol.
Vždy jsem do 3 mesicu otěhotněla.
Holky a vy jste po těch vitaminech hned otěhotněli my se pokoušíme o třetí miminko a když beru par dni femibion tak to můžu přestat brát a začít brát tyto. Děkuji všem.
@peti21 Já také nevěděla, že Nosifol existuje - doporučila mi ho právě moje doktorka. Tady máte odkaz, kde mají snad bezkonkurenční cenu, protože normálně stojí krabička kolem 500 Kč. https://www.gigalekarna.cz/produkt/nosifol-comb... Já brala 1 tabletu denně...

@laiila ahoj s nosifolem zkušenost nemám, ale mohu porovnat inofolic a fertipronu. Fertiprona má určitě lepší cenu a víc složek, takže kupuju tu. Teď jsem ji kupovala v akci na dr.max 4ks za cenu 3ks. Dost se mi zlepšuje cyklus, měla jsem ho krátký.