Lék Clostilbegyt. Pomohl Vám? Jaké má nežádoucí účinky?
Holky,komu z vás pomohl clostylbegyt. Jít do toho či ne? A nežádoucí účinky . Bude mi spatně? Jak to funguje...děkuji 😊
otěhotněla jsem druhej cyklus, vedlejší účinky jsem moc nepociťovala
Užívala jsem teď první cyklus, nebylo mi po něm nic, ani větší bolest v podbřišku jak většina píše v jiných diskuzích.
A je ho potřeba? Máš v cyklech ovulace přirozeně? Sleduješ se třeba symptotermální metodou (měření bazální teploty)?
@aselluska To by potom k ovulaci došlo až když by byly folikuly dostatečně vyzrálé a připravené na prasknutí. Clostil nikterak nezlepšuje kvalitu vajíček, jen způsobí jejich rychlejší dozrátí, ale s kvalitou nic nezmění, naopak, to rychlejší zrání může kvalitu zhoršit. Mám radost, pokud tu ženám pomohl k vysněnému miminku, ale mně připadá ve chvíli, kdy žena sama ovulujeme, zbytečný 😉
Brala jsem ho 3 cykly, z toho prvni jsem si zapomnela vzit jednu davku, takze jako bych ho nebrala, druhy cyklus jsem zacala brzo, takze jeste pred ovulaci a treti cyklus se zadarilo 🙂 ale brala jsem jeste nekolik tydnu kapky gynex. Takze nevim, co z toho pomohlo. Mozna kombinace obojiho nebo jen jedno z toho, ale ted tu na me spinka 14m stesti 🙂 hodne zdaru preji 🙂
Holky, a to vam ho Dr. dal na vyzadani nebo to navrhl sam? Ja totiz zkousim kde co a uvazuju, zda ho o toto nepoprosit
@aselluska Jak kdo. Já jsem třeba zdravotnice a protože si jsem vědoma všech těch rizik stimulací a "umělých" postupů, tak bych do toho nikdy nešla. Netvrdím nechat to všechno "náhodě". Když se nedaří, tak je na místě se nechat vyšetřit a podstoupit léčbu (výše zmíněné za léčbu nepovažuji). Pokud nedochází k ovulaci, existuje mnoho cest, jak ji zkusit přirozeně podpořit. Pokud je překážka početí neodhalená, anebo naopak nějaká závažná, tak jsou tu stále i jiné cesty, jak mít děti - pěstounství, adopce. Samozřejmě to není cesta pro všechny, stejně tak jako i pro mě některé cesty nejsou akceptovatelné. Svůj názor nevnucuji, jen sdílím, že to různé ženy mají různě 😇
@hermij to jo, být zdravotník je trochu horší, když víš spoustu jiných info ... Kamarádka je porodní asistentka, její dost přes 30 a nic. Byla na laparce atd a nic. Nemůže ani dělat svou profesi ... Snaží se už hodně dlouho a nic, ví o tom všechno a všechny ty rady a teorie jí akorát ubíjí :(
@mmichaella sam

Mám díky němu dvouletou dcerku, tenhle měsíc jsem brala zas, a doufám, že bude druhý 🙂 Minule jsem byla strašně protivná a podrážděná, tentokrát zatím úplně v pohodě.