icon

Má smysl testovat před očekávanou menstruací?

monbonaa
1. čer 2025

Ahoj všem snažilkám 🙂
Chtěla jsem se zeptat,má smysl testovat před příchodem MS? Mám 4 nebo 5 dní do MS. Ikdyz minulý měsíc to přišlo o 4 dny dřív 🤷‍♀️😃

martulka88
1. čer 2025

@monbonaa Záleží na ovulaci. Já měla ms 7 dní, 28denní cyklus, 14.den ovulaci (měřila jsem bt) a test jsem dělala 4 nebo 5 dnů před plánovanou MS a ukázal se už dušík.

lencaa11
1. čer 2025

@monbonaa já bych počkala na 2 dny před Ms 4-5 je to brzo

monbonaa
autor
1. čer 2025

Jsem to ted zkusila tak nevím...možná něco málo 👀

lencaa11
1. čer 2025
@monbonaa

Jsem to ted zkusila tak nevím...možná něco málo 👀

@monbonaa nic tam není (max ryska je brzo )

lenerka1
2. čer 2025

Pokud člověk ví, kdy byla ovulace a jak dlouhou má luteální fázi, může to napovědět. Žena s luteální fázi 14 dní by byla 10 Dpo a to už se může dušík ukázat, žena s luteální fázi 11 dní bude 7dpo a to už je dusík málo pravděpodobný.

alice180
2. čer 2025

Já bych udělala test až když nepřijde menstruace. Známá si udělala před a měla tam slabší čárku. Následně to odešlo právě s menstruaci a pak blok nemohla dlouho otěhotnět. Prostě zbytečně se vystresovala. Takže já vždycky test až když menstruace nepřišla několik dnů.

mabs
2. čer 2025

Je to zbytečné.

nemia1998
2. čer 2025

Holky,pridavam se k diskuzi..dnes 5.den vynechani MS.. Jediny priznak bolest v pdopazi a prsou. Ale jinak nic. Mela jsem anginu,takze jsem to prisuzovala nemoci. Ale ted jsem zmatena…

mabs
4. čer 2025
@nemia1998

Holky,pridavam se k diskuzi..dnes 5.den vynechani MS.. Jediny priznak bolest v pdopazi a prsou. Ale jinak nic. Mela jsem anginu,takze jsem to prisuzovala nemoci. Ale ted jsem zmatena…

@nemia1998 vypadá pozitivně. Mohla být ovulace později. Zkus další test za pár dní.

nemia1998
4. čer 2025
@mabs

@nemia1998 vypadá pozitivně. Mohla být ovulace později. Zkus další test za pár dní.

@mabs Ano zatím sílí..🫣🥹♥️tak snad to vyjde

mabs
4. čer 2025
@nemia1998

@mabs Ano zatím sílí..🫣🥹♥️tak snad to vyjde

@nemia1998 super!

nemia1998
4. čer 2025
@mabs

@nemia1998 super!

@mabs zkusila jaem ještě jiný..no jsem zvědavá..🥹♥️ pořád mám obavy…