Má těhotenský test Livsane chybu ve formě falešného ducha?
Ahojky chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s testem livsane? Jestli dělá falešné duchy? Dělal jsem si test po 2 dnech skončení měsíčku, protože je mě prostě pořád nějak divně a vyskočil má mě 👻 tak nevím co si mám myslet 😀🤷♀️🤔
Máš fotku testu?😀 zkus za dva dny další ,jestli bude sílit..pokud ne tak bych brala,že nic
@hanzbl00 🤷♀️🤔
@monyscerna tak to je už fakt viditelný duch..buďto to teda bylo biochemické nebo jsi fakt těhotná. Uvidíš teda za pár dní ale držím palce
@monyscerna může to bejt ryska udělala bych test za dva dny a podle toto uvidite pokud Ms byla jako vždy možná šlo o biochemické tt
Ja teda zadneho ducha nevidim
@monyscerna Mně takové "čárky" dělal livsaně téměř pořád. Byly to jen rysky. Pokud jsi otěhotněla v minulém cyklu tak čárky by už musely být pravděpodobně silnější.
Nic nevidím.😐
Me udělal před dvěma měsíci i tento čárku a vždy mě žes dorazila....
@julie290 17 dni po styku by čárka byla jasn. Tento test je negativní
@mia_von_prag Děkuji, pokud by nepřišel menses tak otestuji znovu
@monyscerna to nevypadá na těhotenství, buď cysta a nebo vadny test což je poslední dobou běžné že ty testy nejsou ok....
@monyscerna nic zatím pozitivního zašla bych na krev
@nat je test vadný když po limitu a zaschnutí je vidět pidi růžová čárka? 🤷♀️
@monyscerna po limitu bych test brala už za negativní
@monyscerna test po limitu by se měl brát jako neplatný....
Jak to tady dopadlo? 👀 Mám teď stejně duchy na stejném testu a jsem 10DPO

@monyscerna vždy byl ok po Ms si myslím může bejt od hormonů nějaký 👻 pokud byla Ms klasicka jak jste zvyklá tak bych to na TT neviděla