Mám slabého ducha po testu. Je to těhotenství?
Ahoj jsem dnes 13dpo a 15dni po ovitrelle dělala sem test a velmi slaby duch téměř to nešlo vyfotit měli jste taky někdo tak slabeho ducha 13dpo a bilo to těhu nebo spíš jenom ryska mam 2dny do ms děkuji

@sellynka2 Já tam téměř neviditelného ducha vidím, ale osobně jsem měla 12DPO už takovouhle čárku.
@esmeralda11 jéé to už bila hezka čárka.....
Tak asi ztoho nic nebude už počítám s ms ale zatim žadne příznaky
@sellynka2 zkuste upravit fotku ,jas
@sellynka2 nic nevidím
@sellynka2 ahoj, mamatestům nevěřím. Tento stín udělají i při hcg nula v krvi. A dokonce i výraznější a barevné. Popravdě jsem nenašla jiné testy na 100% spolehlivé, kde by opravdu platilo, že nikomu neudělal linku v testovací oblasti, už takový hledám nějakou dobu. I po prosvícení testu by neměla být patrná ta testovací oblast. Dřív mi takto jednoznačně vycházely Adiel testy, ale teď se zhoršily. Mohou samozřejmě některým ukázat i biochemické těhotenství, ale testy z krve nelžou. Pokud má někdo tentýž den (chvíli po testu) hcg nula, je jasné, že je to vadný test. Takže bych tohle brala jako negativní výsledek
@sellynka2 na 14 dpo je hodně slabý 😔 nějaký progres tam je, třeba se zadaří ✊ také je možnost, že to odejde s ms jako biochemické, já právě prodělávám třetí 3 měsíce za sebou 😔
Ze své zkušenosti vím, že tohle hledání duchů je fakt jen o nervy. Až to bude čárka, bude růžová a rozhodně se nebude muset na testu hledat, prosvěcovat a pod. Bude viditelná, i když bude slabá a bude to velký rozdíl, bez když na testu bude ryska. Proto je v návodu napsáno, že se výsledek nemá odečítat po 10 minutách. Protože pak právě vyleze ryska

Já tam teda nevidím vůbec nic