Mamatest. Jakou máte zkušenost?
Dobrý den, prosím co říkáte na tento mamatest? Dělala jsem včera z odpolední moči, tam nebylo vidět téměř nic...ale dneska ráno (viz foto) pěkně viditelný duch.
Dělala jsem i test sluníčko a v obou případech ihned po namočení duch. Ovulaci si nehlidam, cykly mám nepravidelné, ale sex byl 27 a 29.3

Určitě bych zkoušela dál jestli bude sílit 🩷😇
@renat23 děkuji 🙏🏼
@eliska1998 děkuji 🙏🏼
Něco tam je ale vzhledem k tomu že tento test je tim to zmani zašla bych si pro jiný 👍🍀🍀
@lencaa11 dělala jsem ze stejné moči i sluníčko, tam se také ukázal duch hned po namočení...jen nemám fotku 🙈
Oba testy jsou stejne ( oba dělají čárky falešné ) koupila bych test - dr max ,Benu ,rosmann atd...pro svůj klid
Bohuzel mamatest dela falesne pozitivni carky.... osobní zkušenost.....drive mi zadny test falesne // neudela... nyni 2x mamatest
Ahoj, 30.3 -den po ms jsme měli s manželem nechráněný sex, menstruaci očekávám 20.4.. ale již týden mě hrozně bolí prsa, hlavně jedno a spis jak kdyby mízní uzliny, mam zimnici, chuť na sladký, nafouklé břicho, čůrám xkrat za hodinu a jsem hrozne unavena.. u obou předchozích těhotenství jsem mela proste pocit již týden od početí, ze jsem těhotná a byla.. test pozitivní vždy až v den menstruace, která nepřišla.. ted mam ten pocit dost podobny, ale trochu jiny.. pms nemívám, maximálně dva dny před ms .. amamatest ze včera mi udělal malého ducha, ale přijde mi,ze na mobilu jde vidět jeste o něco méně .. vsugerovavam si to nebo tam neco přece jen je? Děkuji

Vypadá to nadějně, zkoušet dát a přeji ať hezký sílí 🍀❤️