Mohou být mé příznaky známkou těhotenství?
Ahoj holky,
snažíme se o miminko, teď teda první cyklus, každopádně dnes bych měla být asi 8.-9.dpo, jelikož jsem měla nejspíše posunutou ovulaci. MS by měla dorazit za 5 dnů.. bolí mě hodně prsa, jsou dost citlivá a svědí mě, bolí mě v kříží a sem tam v podbřišku, měla jsem i lehké špinění, myslíte, že to může souviset s uhnizděním? Někde jsem četla, že kdyby to bylo k ms, že by se max další den rozjela, navíc to bylo fakt slabé špinění a mám pořád bílý výtok. Dneska jsem nevydržela a testovala, ale nic, je ještě brzo, co? Jsem skeptická, ale furt nad tím musím přemýšlet, si přijdu jak blázen.😀
@kath457 vím, jak se cítíš. Čekám už týden na ms. 13DPO byl test negativní, takže těhotná nejsem. Bylo mi špatně (asi z jídla, ale vůbec na to netrpím). Bolí mě prsa a stejně nic 😓
@kath457 vím, jak se cítíš. Čekám už týden na ms. 13DPO byl test negativní, takže těhotná nejsem. Bylo mi špatně (asi z jídla, ale vůbec na to netrpím). Bolí mě prsa a stejně nic 😓
@kolibrik123 To mě mrzí, ale 13DPO ještě může být negativní test, zatím bych neztrácela naději, budu držet palce! ❤ Já budu zkoušet testovat zítra a uvidím...🤐
Měli jsme to stejně. Taky jsme se snažili,hned jsem si dělala test a opět negativní. Bude to znít klišé ale mi pomohlo na to nemyslet i když je to těžké. V jeden moment se toho hodně sešlo,řešili jsme jiné věci a bum jeden den zpožděna menstruace,zkusila jsem test a už mi to ukazovalo ze jsem 2-3 tydny těhotná. A co se týče toho jestli to poznáte podle příznaků- ja to nepoznala,nepociťovala jsem na sobe nic a nebo jsem si to asi nechtela připouštět,abych pak nebyla zklamaná. Mi teda vlastně potom do 4 mesice nebylo vůbec nic. A pak to začalo..mela jsem silene nevolnosti,vse me bolelo,prsa citlivá,oteklá celá😂 preju aby vam to vyšlo ale zkuste zvolnit a nemyslet na to,ono to prijde samo ve správnou dobu ☺️

Přidej se do skupiny Snažilky.