icon

Možná chyba při odhadu ovulace po Ovitrelle?

junykessy
27. led 2022

Ahojky, od 16-25 dc beru duphaston, 3-7 dc clostilbegyt. 13dc jsem si pichla ovitrelle, jenze snazeni nebylo, pritel onemocnel... Ale pripadlo mi, ze ovulaci jsem mela o tyden pozdeji. Testy si nekupuji ani nemerim bazalni teploty.. Poznala jsem to, ze me dost pichalo na vajecniku a mela jsem neustaly pocit vlhka. I po toaletě, jsem si utirala sliz(omlouvam se za prirovnani). Je mozne, aby se doktor netrefil?

arkapo
28. led 2022

@junykessy Kolik měl folikul, když ti řekli, kdy si máš píchnout Ovitrelle? Od píchnutí to praskne max za 48 hodin. A pokud jsi od 16dc začala brát Duphaston, tak to určitě ovulace po tomto dni nebyla, protože Duphaston ji znemožní. Na hlen se nedívej, může to klamat.

junykessy
autor
28. led 2022

@arkapo kdyz jsem byla na kontrole, tak folikul mel 14mm a za dva dny jsem si pichla ovitrelle

junykessy
autor
28. led 2022

@arkapo az za 48hodin?Placnu v patek v 18.00jsem si pichla ovitrelle a snazeni melo byt v sobotu vecer.. Max v nedeli rano.. Takze doktor mi to rekl spatne?

arkapo
28. led 2022

@junykessy Řekl ti to dobře. Po Ovitrelle je ovulace většinou za 36 hodin. To se odebírají vajíčka na ivf, takže v tuto dobu jsou zralé. Samo to praskne max do 48 hodin.Velikost, píchnutí a čas snažení sedí. Pochopila jsem, že jste se v tu dobu nesnažili?

junykessy
autor
28. led 2022

@arkapo no bohuzel, protoze kdyz jsem si pichla tu injekci tak chvíli na to mi prisla od přítele sms, ze je pozitvni na covid. Tak jsme to neriskli, ale pujdem do toho teď

arkapo
28. led 2022

@junykessy No, prostě dřív se domluvit, kdy píchám injekci a kdy dělám test. A to mu bylo tak zle? Já bych to zkusila i s respirátorem, když už jsem to píchla a bereš hormony...

junykessy
autor
28. led 2022

@arkapo on cekal na vysledky od predchoziho dne prave... Ja vim😔 taky me to stve.. Takze tento mesic nanovo a hlavne je asi i trochu problem v tom, ze ma blok delat to na povel

arkapo
28. led 2022

@junykessy Jo to známe... Jinak to bohužel nejde. Musíte hezky co dva tři dny a pořád 😉

junykessy
autor
28. led 2022

@arkapo bud a pokud to neklapne, tak holt pristi mesic IUI, tam uz bude muset konat🙈

arkapo
28. led 2022

@junykessy Vy jste tohle měli už nasazené z CARu? Mě to dala moje gyn, kdyby třeba... příští měsíc do centra.

junykessy
autor
28. led 2022

@arkapo jj, protože minuly rok v cervenci jsme prisli o malou v 17tt a, od te doby se nedari. Doktor nam dal pul roku cas na domaci snazeni. Pote IUI a pokud ani to ne, tak holt umele

arkapo
28. led 2022

@junykessy To mě mrzí, že to nedopadlo dobře. IUI určitě pomůže, když už se vám jednou povedlo. Držím palce!

junykessy
autor
28. led 2022

@arkapo dekuji,snad ano. Su z toho porad špatná. Bylo to moje prvni mimi a odesla... Vyzkousim cokoli, proto se tady ptam. Protoze su ze vseho takova vyjukana vis