Může být červené špinění známkou uhnízdění vajíčka?
Zdravím, dnes mám 18 den cyklu a zaznamenala jsem lehké spineni. Krev je červená, muže se uhnizďovat vajčko? Dekuji za názor
@aselluska O miminko se snažíme a a byla bych ráda kdyby to vyšlo 😞
@anonymka123456789 zalezi kdy mas ovulaci a jak dlouhe cykly. ja mam treba 18 dc teprve ovulaci 🤷🏼♀️ u prvniho sem mela zahnizdovani 7 dpo
@gbp ovulace cca 13-14dc a mám cykl dlouhý 28d
@anonymka123456789 tak teoreticky by to mohlo byt, vsak za deset dni uvidis ☺️👍 drzim palce a zabav se, at na to furt nemyslis. ikdyz to vyjde, tak ono te to potom stejne nauci cekat. nic se neda urychlit.
@gbp děkuju je to těžké na to nemyslet a strašně moc bych si to přála
@anonymka123456789 je. ja sem se o prvni snazila 3 a pul roku, tak vim 👍 jenze ono vedet, ze test je pozitivni neni zadne vysvobozeni. to budes cekat na vysetreni na gyn, tam taky nemuzes hned, kdyz pujdes brzo, budes cekat na srdicko...pak budes cekat na screening, jestli je vse v poradku...atd. atd. porad budes jen cekat, tohle je uplne maly trenink ver mi.
@gbp jejda tak to my se zatím snažíme 3 měsíce
@anonymka123456789 tak klid a nohy nahoru 😅👍 inofolic mi dvakrat pomohl 👍
@gbp mohu se zeptat beru femibion 1 je lepší radši inofolic?
@anonymka123456789 hlavne je to neco jineho, brala sem oboje zaraz. inofolic neni jen kyselina listova. je v tom inositol, ktery pomaha dozravani vajicka.
@gbp a femibionem tedy nic nezkazím
@anonymka123456789 rozhodne ne, kyselina listova se ma brat uz 3 mesice pred planovanim otehotneni a dalsi vitaminy urcite nejsou na skodu. ikdyz najdes nazory jako, ze staci pestra strava nebo ze je to zbytecne tahani penez nebo ze jsou potom velke deti 🤷🏼♀️ nevim, ja beru ruzne tehotenske vitaminy uz roky 😅🙈
@gbp moc děkuju za rady, doufám že už to vyšlo teď
Začala mi mírná bolest zad v kříži, špineni není ale jsem hrozně nafouklá
@moonulka a můžu femibion a listovku ještě k tomu?
@anonymka123456789 môže ja som mala spinenie aj krv myslela som si že je to menštruácia potom to ustalo urobila som si test a teraz som 24 tt
@anonymka123456789 v krizi me boliva taky pri uhnizdovani 👍 pak cele tehotenstvi prubezne a dokonce sem to mela jako porodni bolesti 😅🙈
@moonulka a která listovka je ta nej? Na trhu jsou různé značky. Kdo se v tom má vyznat 🤷🏼♀️ naposledy jsem byla tehule před 15ti lety a to si vůbec nepamatuju, co jsem zobala 🤣
@anonymka123456789 jsem teď 24DC a zjistila jsem při sprše, že můj bílo-průhledný výtok, který byl doteď, je nahnědlý. Absolutně netuším, kdy byla ovulace 🤷🏼♀️ oplodňujíci soulož ale byla přesně před 14ti dny a ovulace někdy potom asi zřejmě (nebo stejně - mívám ji brzy), takže buď je to špinění k uhnízdovani anebo přijde MS.
U Tebe to klidně může být k uhnízdovani - držím palce ☺️
Dnes cca 5dpo kdy by mohl být čas na test dříve než před Ms
@anonymka123456789 vis co, klidne si ho udelej, jestli te to potesi 🤷🏼♀️ ale bude to uplne nicnerikajici. kdyz bude negativ, neznamena, ze nejsi tehotna, protoze je proste moc brzo. klidne si najdi jak se zvysuje hladina hcg a jak mas citlivy test, od kolika to zvladne zachytit. a kdyz pozitiv neznamena to, ze to neni biochemicke a ms neprijde 🤷🏼♀️

@anonymka123456789 asi každý by ti odpověděl, že může, ale taky to může být cokoliv 🤷♀️