icon

Může být duch na těhotenském testu falešný?

gabina1900
14. zář 2025

Dobrý den
Pro začátek upozornuji pro chytré maminy které by chtěli urážet radši této příspěvek nekomentujte děkuji 😊
Tak a ted na otázku mam za sebou jedno ZT v 7tt takze uz jsem jednou tehotna byla ale uz rok se s partnerem snazime znova o mimi bohužel bez úspěchu bohužel se mi po kyretazi rozhodila MS takze mi paní doktorka predepsala gyneprol a vždy 10 dnu pred MS jsem ho vždy užívam minulý tyden jsem byla i na vstupní prohlídce IVF pouze aby mi udělali hysteroskopii ktera se bude konat 23.9 v pátek jsem mela dostat MS ale samozřejmě jako na potvoru jsem stále nic nedostala dnes ráno jsem si dělala tehu test abych mohla paní doktorce napsat že by mi dala v pondělí injekci na vyvolání MS a abych si byla stopro jista ze nejsem tehu tak jsem si provedla test a jako na potvoru tam byl duch ale opravdu slabej pro jistotu jsem si udělala jeste jeden ze stejné moči opět duch ale jeste slabší nez ten prvni za sebe jsem realista a upřímně si myslim ze je negativni ale víc hlav víc ví samozřejmě jsem foto poslala doktorce zatim cekam na odpověď ale napadlo me ze zkusím i vas pred malou chvilkou jsem se koukala znova na ten ranní test a mozna jeste hůř jde vidět samozřejmě si nelpim na to aby byl pozitivní jen mi prijde ze 2 dny po zpoždění MS mi prijde slabá druhá čárka pred rokem jsem si test dělala v ten MS a byla vidět víc diky za odpověďi

Může být duch na těhotenském testu falešný?
enikla
14. zář 2025

Prijde mi čárka na dva dny zpoždění dost slabá.
Ja nemela jeste ani den zpoždění a mela jsem dálnici.
Ono záleží kdy byla ovulace, mohla jsi ji mit později, tim pádem může být na test jeste brzy a zpoždění jeste neni.
Držím palce.
Zkusila bych za dva dny, zda sili 🍀

anpineapple
14. zář 2025

Taky myslím, ze pokud by byla ovu opozdena, tak je síla čárky ok 😊 jinak toto mamatesty bohužel občas udělají 🙈 klidně bych další zkusila hned zítra ráno, určitě by rozdíl vidět byl, pokud by se jednalo o tehu

gabina1900
autor
14. zář 2025
@enikla

Prijde mi čárka na dva dny zpoždění dost slabá.
Ja nemela jeste ani den zpoždění a mela jsem dálnici.
Ono záleží kdy byla ovulace, mohla jsi ji mit později, tim pádem může být na test jeste brzy a zpoždění jeste neni.
Držím palce.
Zkusila bych za dva dny, zda sili 🍀

@enikla ja si prave taky myslim nebo respektive pochybuji nad tim ze jsem těhotná ovulaci jsem si nehlidala takze samozřejmě to muze byt ale myslim si ze ne pac jak říkáte vy ja mela pri prvnim tehu v dem MS test jasně pozitivni a tohle je hoooodne chabí

enikla
14. zář 2025
@gabina1900

@enikla ja si prave taky myslim nebo respektive pochybuji nad tim ze jsem těhotná ovulaci jsem si nehlidala takze samozřejmě to muze byt ale myslim si ze ne pac jak říkáte vy ja mela pri prvnim tehu v dem MS test jasně pozitivni a tohle je hoooodne chabí

@gabina1900 ale ovulaci si nehlídáš, takže ten test bude třeba teprv sílit. 🙂

gabina1900
autor
14. zář 2025
@anpineapple

Taky myslím, ze pokud by byla ovu opozdena, tak je síla čárky ok 😊 jinak toto mamatesty bohužel občas udělají 🙈 klidně bych další zkusila hned zítra ráno, určitě by rozdíl vidět byl, pokud by se jednalo o tehu

@anpineapple ja vim ja těm mamatestum taky nevěřím ale jiný jsem doma nenašla 😀

anonym_a9af4a
16. zář 2025

Veď vybehni si pre recept osobne a nech ti doktorka urobí test z krvi. A nemusíš vymýšľať takto.

cassidyc
18. zář 2025
@gabina1900

@anpineapple ja vim ja těm mamatestum taky nevěřím ale jiný jsem doma nenašla 😀

@gabina1900 Jak to dopadlo?

gabina1900
autor
28. zář 2025
@cassidyc

@gabina1900 Jak to dopadlo?

@cassidyc ahojky hele zpoždění bylo jeste 2 dny dohromady 4 dny zpoždění MS šílené bolesti jak kdybych to mela každou chvilku dostat sla jsem k doktorce ta mi udělala ultrazvuk řekla ze tehotna bohužel nejsem a ze to ani nevypadá ze bych to v nejbližší termín mela dostat to bylo pondělí no a v úterý ráno bum jsem to dostala MS byla normalni takze bohužel těhu se nekoná 😔 ale dekuji za vse snad se nam nekdy poštěstí a nase duha si nas najde 😊🍀🤍

cassidyc
29. zář 2025
@gabina1900

@cassidyc ahojky hele zpoždění bylo jeste 2 dny dohromady 4 dny zpoždění MS šílené bolesti jak kdybych to mela každou chvilku dostat sla jsem k doktorce ta mi udělala ultrazvuk řekla ze tehotna bohužel nejsem a ze to ani nevypadá ze bych to v nejbližší termín mela dostat to bylo pondělí no a v úterý ráno bum jsem to dostala MS byla normalni takze bohužel těhu se nekoná 😔 ale dekuji za vse snad se nam nekdy poštěstí a nase duha si nas najde 😊🍀🤍

@gabina1900 Tak to mě mrzí, ale určitě se to podaří. ❤️