Může těhotenský test ukázat něco před pauzou?
Holky, užívám HA ale cítím se občas divně. Dnes se mi točí hlava a cítím slabost. I když je pravda, že cítím obecně neklid neboli to může být i ze stresu. Chci si však udělat test zítra pro jistotu. Do 7 denní pauzy mi chybí ještě 2 tablety a krvácení z vysazení mám dost v sobotu. Ukáže mi test zítra něco, kdyby jsem těhotná? Bude to 14 dní od styku
@1pomnenka Tak šance je sice malá, ale je. Byla jsem totiž nemocná a brala jsem nějaké léky. Sice sex byl 4-5 dní před tím než jsem je začala užívat a i kdyby snižovaly účinnost tak pak už sex nebyl. Jen právě kvůli tomu, že jsem byla nemocná mě napadla i tato možnost
Šance je, ale tak 1%.
Udělala bych test az tak v době Ms příznaky jsou spíš od něčeho jiného
@1pomnenka tak já jsem teda u všech třech tehu měla pozitivní test už 10.den po styku, ale jako nebrala jsem antiko 🤭
@maxulekapcule Já si myslím, že i při antikoncepci by test ukázal pozitivitu po 14 dnech pokud by selhala a nastala by ovulace
Přesně kdyby příznaky byli k TT test by byl jasně pozitivni vás je negativní 👍
@lencaa11 Zkusila jsem test i dnes. Mám 3 den menstruace, ale přece jen jsem udělala po týdnu ještě jeden test. Je to 20 dní od styku. No na testu vidím bílou čárku. Co to znamená?
Negativní test
@lencaa11 Takže kdybych byla těhotná tak ta čárka by byla růžová však?
Ano přesně tak

Bereš HA a počítáš s těhotenstvím? Těhotná nebudeš a 14 dní od styku je na test stejně brzy.