Může Těhotenský Test Ukázat Ovulaci?
Holky ukaze tt ovulaci? Mam dovcu a nemam blbosti co delat. Vcera me pichalo na strane. Tak si rikam, super ovulace se chysta, manzel jako vzdy neni doma v tu nejblbejsi dobu-je na sluzebce. Uz tyden me boli prsa. Udelam si test. No, ale ovulacni jsem uz nemela. Vysel mi duch na tt. Tak, ze kdyz to jde i opačně poznat těhotenství z OV na TT.tak to jde asi i tak to.

@anonymni123kj123 jj ja vim, ze se to píše,ze duchy dělá.mne tedy nikdy neudělal. Dělám si jen tyto. Asi nebudu delat pokusy😁 prostě tehotenskej ukazuje i ovulaci noo😁
Těhotenský test detekuje HCG hormon a ovulační test LH hormon. Takže odpověď je NE! A na přiloženém testu vidím teda jen jednu čárku, žádného ducha nevidím.
Žádného ducha nevidím a ne, neukáže ovulaci, protože jde o jiný hormon, který ukazuje.
Já tam nic nevidím, ale TT ovulaci naukaze, není to to stejně jako naopak.
Řekla bych ,že jste možná těhotná,vidím ducha na tt,ale v době ovulace může být tt slabě pozitivní .Tak uvidíte jestli bude tt sílit.
Myslim, ze tehotna byt nemuzu. Jsem kousek po pulce cyklu. Jen me zajimalo jestli to jde videt i opacne. Holky tady se shodly, ze ne. Tak asi nejaky vadny kus.
@nikjean dekuji za odpověď.
Tak můžete z minulého měsíce ,měla jsem to u syna ,otěhotněla jsem před ms a dostala ms,tu další už ne
@katherine177 Kdyby otěhotněla z předchozího měsíce, tak na testu už bude dálnice jako blázen. 😀
@nikjean nemusí ,měla jsem to úplně stejně

Tento test děla duchy :(