Můžu mít ovulaci dvakrát během deseti dnů?
Ahojky holky potřebuji poradit jsem 10 dpo ovulaci jsem měla pravě před těmi 10 dni zkoušela jsem těhu test negativní ale eště předtím jsem omylem vzala ovulační a ten mi vyšel pozitivní přikladam foto moje otazka zní mužu mít ovulaci 2x rozpětí 10 dnu ?
@laurinka0102 tu první jste měla ověřenou něčím ? Ovu se klidně mohla posunout dvě ovu můžou bejt ale po sobě v rozmezí den dva ne tak to dlouho
@laurinka0102 ja mam pozitivni ovu test jeste i den dva pred menstruaci
@lencaa11 Taky jen ovulačním testem a taky byl takhle silně pozitivní
@misha31 Mě se tohle eště nikdy nestalo a taky ho mate takhle silně pozitivní ?
@laurinka0102 já jsem takhle měla ovulační test pozitivní když sem byla těhotná. Ale to jsem měla i na těhu testu mini ducha
@vladuskav36 Vložim foto těhu testu ale nevim no ja tam možna malinko něco vidim ale nejsem si jista
@laurinka0102 já bych řekla že tam nějaký náznak je
@vladuskav36 Pod nějakym úhlem možna nikdy mě nenapadlo test takhle zkoumat 😁 ale po dlouhem zkoumaní tam možna něco je zkusim přidat další foto zkusim lip vyfotit
@laurinka0102 jo nějaký stín tam vidím 🤗 v jedné diskuzi sem četla ovulační test těhotenství ukáže dřív než těhotenský. Já je zkoušela oba najednou na těhu byl nepatrný náznak a ovu pozitivní. Zkus udělat zítra zase těhotenský test a uvidíš
@vladuskav36 Doufám že to vyjde tak děkuji za odpověd rano dam vedet
@laurinka0102 není vůbec za co určitě vědět dejte jsem zvědavá
Taky něco málo vidím 🍀
Osobně to vidím na těhotenství 🙂. Já ho posledně taky odhalila ovulačním testem (nakonec nedopadlo, ale to je jiný příběh). Na těhotenském vidím ducha odpovídajícího cca tomu 10. dni. Držím palce 🙂.
@laurinka0102 tak jak to dopadlo zkoušela jsi test?
@vladuskav36 Ahojky zkoušela za par min sem vložim foto ale zda se mi že na ovulačnim mam slabši než byla včera asi sem včera měla ovulku no za chvili vložim foto i těhotenskyho
@vladuskav36 líp mi to vyfotit nejde tyhle těhotensky jsem dělala teď odpoledne ten rano jsem dělala taky mama test ale nemuzu ho najit ani nevim jak vypadal ale tak ovulační slabne tak ze by mi tehu test hazel duchy skrz ovulaci ?
@laurinka0102 Zkusim ešte jednu fotku třeba bude lepší
@laurinka0102 no vypadá to tak tak uvidíš co bude dál
@laurinka0102 tak jak to u tebe dopadlo?
@laurinka0102 Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.Tohle je ovulační test?Je pozitivní nebo negativní?Mě se ukáže jen tohle nebo celé světlejší nebo nic.
@vladuskav36 Ahojky mno menstruce zatim nikde a testy negativni počkam ešte par dni a zajdu k dr na vyvolavačku
@26zdenka Mno 1 foto nahoře je ovulační test pozitvni ten další už negativni testovací čarka musi bejt stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni
@26zdenka ahoj jak jsi na tom?

@laurinka0102