Můžu něčím pokazit uhnízdění?

9. bře 2024

Ahoj, jsem 3 DPO a zajímalo by mě jestli něčím můžu pokazit uhnízdění vajíčka nebo celkové oplodnění? Hodně posilují břicho a i pane ní svalstvo. Myslíte že by to mohl být problem? Nerada bych něco pokazila. A ještě jeden spíš dotaz pro zajímavost, mám známou která se hodně přejídá a je obézní,ovulaci má normálně, může i přejídáním si poškodit uhnízdění?

lamiaaa
9. bře 2024

Možná otřesy, třeba běhání nebo nějaký cvičení u kterýho se skáče (švihadlo, trampolíny)...ale podložený to nemám, jen můj názor.

gruyerre
9. bře 2024

Nemůžeš.
A kamarádce to, že se přežere, taky nemůže pokazit uhnízdění.

lencaa11
9. bře 2024

Pokud má dojít k uhnízdění tak k němu dojde žádné extra jevi kolem toho se nedejou pokud je kamarádka obezni a prejida se může těhotenství nedopadnou dobře třeba na začátku nebo tak atd je to 50/50 to samé až moc cvičení může ovlivnit těhotenství

lis6
9. bře 2024

Hele mě se nedařilo otěhotnět, chodila jsem na cvičení na posilování hlubokých břišních svalů a otěhotněla jsem když jsem tam nebyla, možná náhoda

lilian2111
9. bře 2024

Asi nějaký cviky kde se namáhá břišní svalstvo, bych řekla že nemusí být úplně ideální.
Jinak obezita sama o sobě může blokovat otěhotnění.

autor
9. bře 2024

Děkuji za odpovědi. Asi tedy omezím to cvičení na břicho. Snad jsem nic neporazila no jsem 3dpo.

andreacantu
10. bře 2024

Sauna, horka vana.

themuffin
10. bře 2024

Nevím jestli to mělo souvislost nebo ne, ale když jsem pravidelně cvičila cviky podle Mojžíšové po ovulaci a dál pokračovala po pozitivním testu, tak jsem pak za dva týdny potratila. Asi za rok jsem otěhotněla znovu (Mojžíšovou už jsem necvičila) a přesně při ovulaci se mi rozjel covid a těhotenství proběhlo až do konce v pořádku.

saraca
11. bře 2024

Myslím že i nošení vysokých bot má negativní vliv.