icon

Narůžovělý výtok, co to může být?

sarikslezak
7. čer 2016

Ahojda, už 4 měsíce se snažíme s přítelem o mimi, přestala jsem brát prášky stejně dlouho jako doba našeho snažení, je to sic brzy ale nač čekat, zadařit se může i nemusí :D Minulou MS jsem očekávala 4.6. ale dostavila se dřív už 30.5. Počítám s tím, že se mi nejspíše rovná cyklus po HA, teď je dlouhý 31 dní. MS skončila v sobotu 4.6 a dnes jsem si všimla narůžovělého výtoku, nevíte, co to může být? Na ovu se mi to zdá brzy a nic jiného mě nenapadá.. děkuji

draceka
7. čer 2016

@sarikslezak U mě byl narůžovělý výtok příznak těhotenství🙂Držím pěsti, ať je tomu tak i u Vás🙂

sarikslezak
autor
7. čer 2016

kéž by, ale nechápu, je možné, že bych měla menstruaci a přitom byl těhotna?

draceka
7. čer 2016

Někdy se to právě stává v době, kdy měla přijít menstruace🙂Jinak menstruvat můžete "klidně" i když budete těhotná...Držím Vám pěsti, ať Vám to vyjde🙂

sarikslezak
autor
7. čer 2016

moc bych si to přála, děkuji 🙂

elvira
7. čer 2016

Já bych na těhotenství nesázela, vyjímečně se stává, že je těhotná i žena, která menstruuje, ale když píšeš o vysazení antikoncepce a ne úplně pravidelném cyklu, tak bych sázela na špinění v důsledku nějaké nerovnováhy, případně jestli to bylo po styku, tak kvůli tomu.

sarikslezak
autor
7. čer 2016

Právě, že po styku to nebylo. Začalo to dnes zničeho nic už ráno a trvá to do teď.. no koupím si test a uvidím.

andreaandrejka
7. čer 2016

Měla jsem to samé, ale měla jsem to po ovulaci, bylo to hnízdění. Takhle brzy po MS tomu moc nedávám, ale určitě zkus ten test.