Návštěva lékařů po šestinedělí, braly jste mimčo?

monyszek
25. říj 2015

Ahojte, nevim, jestli pisu zrovna do spravne kategorie, ale jak jste to delali, kdyz jste sli k doktorovi? Mela bych jit na kontrolu po sestinedeli a taky k zubarce..brali jste si mimco sebou, nebo sel nekdo s vami a mimco hlidal, zatimco jste byli v ordinaci nebo jste mimi nechali na hlidani babicce?

inga88
25. říj 2015

Na kontrolu na gynekologiu som si ju brala, pretoze ju chceli vidiet. A ked som sla k zubarovi, tak hlidal manzel🙂. A bol pripraveny v blizkom parku, ak by nahodou zacala velmi kricat hladom🙂.

ireniq
25. říj 2015

Malej se kojil co hodinu nebo dvě, takže hlídací babičku jsme vzali s sebou a byli v čekárně nebo kočárkovali poblíž, šlo jen o toho zubaře a gyn. Později, když jsem potřebovala rhb, tak jsem si to domlouvala na sedmou ráno, než šel manžel do práce. A v 8m jsem potřebovala malý zákrok na chirurgii a to už bylo možné nechat malýho tu půlhodinku v hlídacím koutku, který tam pro ty účely funguje - super služba, škoda že není všude.

lv
25. říj 2015

babička jezdila s kočárem venku 🙂

petrasipkova1
25. říj 2015

jezdí se mnou manžel a hlídá s autě nebo venku v kočáru 🙂

diniki
25. říj 2015

U nás chtějí po šestinedělí sestřičky i doktorka na gynekologii miminko vidět, takže se půjdeme ukázat. Jinak se snažím malého s sebou k doktorům zbytečně nebrat. Hlídá babička. Naštěstí 😉