Apolinář - druhá návštěva a vyšetření na ordinacích. Kam všude jste šly?

hribemodre
13. říj 2023

Zdravím,
potřebovala bych pomoc od maminek, které rodily u Apolináře a hlavně chodily na všechny předporodní prohlídky, protože mám hodně velký guláš v tom, kam mám jít apod. (níže zjistíte proč...).
Jako vidlák čerstvě přistěhovaná do Prahy jsem se přihlásila do Apolináře a šla na předporodní prohlídku. V první ordinaci jsem už dostala papíry do porodnice, abych je vyplnila a další pokyny. Pak jsem měla přejít do druhé ordinace, kde jsme si domluvili další návštěvu a k tomu ještě návrh, že budu chodit už k pp sestřičkám, když mám za dva týdny rodit. Vše proběhlo v pořádku a já nastoupila na autobus s tím, že si pro jistotu napíšu do mobilu všechny tyhle návštěvy.
Co čert nechtěl, přistoupila i tchýně a po zbytek cesty k nám vyprávěla kam musí jít, do jakých dveří, co má za vyšetření atd.... Než jsem se stačila vzpamatovat, úplně se mi smíchaly všechny informace a teď si připadám jako pitomec. Dutá jako bambus!
Můžete mi říct kam jste chodily a jestli bylo nutné se objednat? V ordinaci 2 u doktora mi říkali, že na monitor nemusím, ale fakt už nevím. Jsem úplně mimo! X_X
Moc děkuju za rady.

veru181
13. říj 2023

Asi bych tam zavolala a zeptala se 🙂 Nebyla jsem u Apolináře, ale dle zkušenosti z jiné porodnice myslím, že se to může trochu lišit (např. monitor mi u prvního porodu dělali o týden dřív než u druhého).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru