icon

Negativní testy a šance na těhotenství. Má někdo zkušenost?

marry_28
8. dub 2025

Dobrý den děvčata, mám dotaz.
Minulý měsíc jsem měla vlivem cysty MS hned dvakrát. Na přelomu února a března a pak v polovině března. Po té první (která přišla včas) jsem ovulaci neměla. Po té druhé ano (dr. mi ji 24.3. potvrdila na UTZ). 31.3. jsem byla zase u dr., jelikož jsem myslela, že mi bolestí snad prasknou vaječníky - to mi dr. rekla, že folikul praskl a já to jen tak moc cítila. Od té doby mě stále pobolívá podbřišek a je mi tak nějak “divně”. Ani nevím, který DPO vlastně jsem, abych se mohla nějak zorientovat, asi tomu moc nerozumím.
Teď o víkendu by mi měla přijít MS, testy negativní. Měl to tak taky někdo a přece byly nakonec na testu //? S manželem se snažíme už delší dobu a jsem z toho už špatná.
Děkuji za odpovědi 🌸

lencaa11
8. dub 2025

@marry_28 zda byla ovulace cca 31.3..tak na test je brzo počkala bych minimalne 12-14 dní na test

marry_28
autor
8. dub 2025

@lencaa11 to právě vůbec nevím, jestli byla toho 31. Jen mi tehdy Dr. řekla, že folikul už praskl. Ovulaci na utz viděla toho 24.3., respektive to, že tam jsou “krásně narostlé vajíčka”. Takže sama nevím, jak se směřovat, kdy je tedy moc brzy na test nebo naopak už moc pozdě, nevím. Jsem úplně zmatená 😅 První dítko šlo na první pokus a teď se s tím trápíme

lencaa11
9. dub 2025

Lékař viděl 24.3 folikul krásný 31.3 lékař řekl že už je praskl tím pádem teď záleží zda tam bylo ok vajíčko a ok spermie moc pozdě testování není kdyby jo tak test by byl pozitivni je brzo od ovulace se má tetovat 12-14 dní .. cca

kajau
11. dub 2025

Ahoj Potřebovala bych poradit ohledně menstrace 2dny sem měla zpoždění pak přišla ms 2dny byla normální den trošku špinění a 4den trošku ráno odpoledne už konec dělala sem den po tt odpoledne byl tam růžový duch tak sem si 2den dělala odpo digitální test a ten byl negativní ted mám takový čirý vytok nevíte co to může být? Neměl to někdo stejně Předem děkuji za odpověď 😊

felis
11. dub 2025

@kajau spis rozhozene hormony anebo je brzy na cokoliv. Počkej 3 dny a testuj znova 🤷🏼‍♀️

kajau
11. dub 2025

@felis děkuji za odpověď

marry_28
autor
11. dub 2025

@kajau já to tak měla u prvního těhotenství. MS taková nijaká, testy negativní a za 3 týdny jsem si udělala test jen tak ze srandy a byla tam dálnice 😊

kajau
11. dub 2025

@marry_28 jeee 🥰 to bych byla moc šťastná kdyby to takle bylo i u mě snažíme se o miminko už strašně dlouho

kajau
15. dub 2025

@marry_28 tak sem dnes byla na gynde protože mě hodně bolelo v podbřišku jako při začínající menstraci bolelo mě i v tříslech podle pana doktora to sou prý to sou rozhozrne hormony prý je vše v pořádku 🤷‍♀️

marry_28
autor
16. dub 2025

@kajau i to je možné. Já tohle slyším posledního půl roku pořád. To jsou hormony, potom zase cysty, pak zase hormony. Jednoho by z toho už trefilo 🙈

lencaa11
16. dub 2025

@marry_28 pokud jsou to takové bolesti šla bych cestou zda nemáte endo + ademyozu