Nesílící těhotenský test
Jsem 19DPO /ovulace potvrzená bazalní teplotou i ovulačním testem/ a na testu už od 14DPO stejná čárka. Může to znamenat neprosperující těhotenství?
12DPO byl pouze duch, od 14 DPO už nesílí.

@drakenn a nevadí když nesílí? Pokaždé jsem měla výraznou čárku.
@lenkayamaha no postupně by sílit měla, jak roste HCG v těle. Zkus za pár dní znovu stejným testem a uvidíš..
Sílit by to mělo spolu s tím, jak roste hcg. Zkus ještě jinou značku tt.
@lenkayamaha tj prostě pozitivní. Mně nikdy nesilil, vždycky jen takový duši, i po termínu MS a pokaždé díkybohu prosperující těhotenství. Takže už bych to nechala být a gratuluji🎉🎊👏
A jak vypadá test z 14dpo a ted těch 19dpo?
@danca9257 14 DPO a 19DPO vypadají stejně. Fotka je z 14DPO a 19DPO je úplně stejná, proto jsem dala jen jedno foto.
@teryem zkusím ještě tu krev, protože na jiném testu nebyl ani náznak.
Nechci strašit, ale měla jsem podobné testy a bohužel to nedopadlo. Držím každopádně moc palce
U mě nesilici testy taky špatný. Přestaly mi sílit 16dpo a tehdy se i nějak vývoj zastavil, Dr našel v děloze jen malinký gestacni váček
@cinam a jak se to řešilo? Odešlo to samo a menstruací?
@lenkayamaha měla jsem potratové pilulky. Brala jsem totiž utrogestan, takže než se zjistilo zamlkle tehu, tak mi to ten utrogestan udrzoval. A nechtělo se mi pak čekat. Hlavně mě původně hnali na revizi, tak tohle byl takový kompromis. A jak jsi na tom ty?
@cinam dnes budu volat dr
Tak šlo o Biochemické těhotenství.

Máš tam čárku jak bejk!