icon

Nízký test AMH: Může být miminko realitou?

nevimne
16. led 2025

Ahoj holky prosím je tady někdo měl hodně nízký jakože hodně nízký test AMH a přesto má vlastní miminko cestou IVF nebo klasickou cestou?

levandule_k
17. led 2025

Ano je tady uživatelka, co otěhotněla i s velmi nízkým AMH, ale hodně na sobě pracovala, ale taky ještě byla relativně mladá, v tomhle věku má být AMH vyšší, viz diskuze tady https://www.modrykonik.cz/forum/hledame-lekare/mate-zkusenosti-s-lekarkou-mudr-helenou-maslovou/

A tady je tady diskuze, kdy uživatelka otěhotněla i přes nízké AMH v době, kdy to mentálně vzdala https://www.modrykonik.cz/forum/jdeme-na-to/je-normalni-rychly-pokles-amh-pri-planovani-ivf/

felis
17. led 2025

@nevimne ahoj, já. V dubnu 2023 AMH 0,03 a teď jsem v 15tt přirozeně. Za par dni mi je 39.

felis
17. led 2025

@levandule_k jo, tak to jsem asi ja 😃 resp. můj příspěvek je tam taky, tak se na to @nevimne mrkni, co jsem v listopadu psala. Pořád to plati.

levandule_k
17. led 2025

@felis Ano, myslela jsem tebe🙂, ale nechtěla jsem tě označovat, ať svůj příběh nemusíš psát pořád dokola, když už tady jednou je.

nevimne
autor
18. led 2025

@felis tak to je paráda 😍 gratuluji příběh přečtu bohužel já 0.01 věk 40 😔

nevimne
autor
18. led 2025

@levandule_k to už se nám jednou stalo ale bohužel sme o ten zázrak ve dvou letech došli 😢

felis
18. led 2025

@nevimne což není furt 0. Znám pribehy žen, co měly dítě po menopauze 🤷🏼‍♀️ neztracela bych nadeji.

levandule_k
19. led 2025

@felis Mě by zajímalo, jestli kdybys šla teď na testy AMH, tak budeš mít pořád pidi hodnotu, nebo tvoje tělo navzdory současným vědeckým poznatkům "nahodilo" funkci a zas ti ve folikulech zrají vajíčka. Při narození je zásoba vajíček ve statisících a během života se jich uvolní tak 500.

@nevimne Jak jsem psala v diskuzi, na kterou jsem dávala odkaz, přečetla bych si knížku od Máslové Plodnost, třeba tě to nějak nasměřuje, nebo inspiruje.

felis
19. led 2025

@levandule_k to me taky zajímalo a mého muže taky, ale v zajmu zachování duševního zdraví a cesty "jsem plodná" jsem se nakonec rozhodla, to nezjistovat 😃

levandule_k
19. led 2025

@felis Chápu 🙂