icon

Obavy z otěhotnění po dvou potratech. Jak dlouho čekat?

vicky111
13. led 2026

Ahoj, chtěla bych se tady s vámi s někým poradit nebo jenom slyšet vaše názory...
Mám za sebou dva potraty, poslední byl minulej rok na konci ledna. Doktorka mě na žádné vyšetření neposlala, jelikož už mám doma dvě děti ale teda každé s jiným partnerem. Druhé těhotenství mi trvalo přes dva roky.
Chtěla bych se zeptat,je tu někdo mezi vámi kdo si taky timto prošel a čekal na otěhotnění třeba i přes rok?
Začínám se docela bát,že tím druhým potratem se "něco" stalo a nejde nám to.. i když jak píšu poprvé jsme čekali přes dva roky. Ale jinak žádné problémy nemám,po revizi a tak vše v pořádku.
Děkuji moc za případné odpovědi☺️

levandule_k
13. led 2026

Pořád to může být statisticky v normálu a nemusí za tím něco být.

Každopádně, jestli máš pocit, že bys ze sebou měla něco udělat, tak udělej. Do CARu nepotřebuješ žádanku.

anonym_f24289
13. led 2026

@vicky111 Otěhotnění nám trvalo čtyři roky, nikde jsme nebyli, záleží kolik máš času apod.

vicky111
autor
13. led 2026
@anonym_f24289

@vicky111 Otěhotnění nám trvalo čtyři roky, nikde jsme nebyli, záleží kolik máš času apod.

@anonym_f24289 Je pravda,že každýmu to trvá jinak dlouho. Poprvý mi to taky trvalo přes rok,než se povedlo a na podruhé přes dva roky. Akorát po narození druhé dcery už to šlo rychleji, otěhotněla jsem když jí byl rok a pak hned zase po půl roce.
Dám tomu ještě čas, je možné že mi to bude trvat zase dýl...

anonym_778892
13. led 2026

Doma mám dvě děti, které se podařily na poprvé. Když jsme se rozhodli pro třetí, nějakou dobu to nešlo a když se zadařilo 3x jsem potratila. Pak jsem si zašla na krev a vyšli mi špatné hodnoty štítné žlázy. Bylo mi řečeno, že s těmito hodnotami bych ani neotěhotnela. Paní doktorka na endokrinologie mi nasadila léky a do dvou měsíců se zadařilo. Tak zkuste třeba zajít na krevní obraz a uvidíte.

vicky111
autor
13. led 2026
@anonym_778892

Doma mám dvě děti, které se podařily na poprvé. Když jsme se rozhodli pro třetí, nějakou dobu to nešlo a když se zadařilo 3x jsem potratila. Pak jsem si zašla na krev a vyšli mi špatné hodnoty štítné žlázy. Bylo mi řečeno, že s těmito hodnotami bych ani neotěhotnela. Paní doktorka na endokrinologie mi nasadila léky a do dvou měsíců se zadařilo. Tak zkuste třeba zajít na krevní obraz a uvidíte.

@anonym_778892 to už jsem si taky říkala,že to zkusim takhle a uvidim. Moc děkuji☺️

ver2
Autor odpověď smazal