icon

Ovulace po porodu a změny bazální teploty. Co myslíte?

24. led 2026

Ahoj jsem 9mesicu po porodu a cca uz 14 dní nekojím a tak testuji ovu MS jsem měla zatím 2x předchozí cyklus jsem si ovu taky potvrdila ale nezadařilo se a tento měsíc zatím takto . Co myslíte ? Přijde mi že včerejší z večera 15 den cyklu v 20:00 byl asi nejsilnější a zed se mi zdá že klesá nebo ne ? Děkuji za váš názor btw dnes byla BT 36,5.
Ještě teda včera což byl 15 den cyklu mě celý den pobolíval podbřišek neboli pnul. Dnes nic děkuji

Ovulace po porodu a změny bazální teploty. Co myslíte?
autor
24. led 2026

Přikládám ještě lepší foto

j.a.n.i
25. led 2026

A to hejno negativnich testu ma rikat co, vzdyt na nich neni vůbec nic.

anonym_8b2bf1
25. led 2026

Potřebuješ nutně 9m po porodu a 14 dní po ukončení kojení otěhotnět? Dej tělu čas na regeneraci.

autor
25. led 2026
@anonym_8b2bf1

Potřebuješ nutně 9m po porodu a 14 dní po ukončení kojení otěhotnět? Dej tělu čas na regeneraci.

@j.a.n.i
@anonym_8b2bf1
Měla jsem pro vás super odpověď ale moje morální zásady mi to nedovolí takže krásný den dámy ;) a jen pro pořádek jsme na fóru kde jsem čekala rady a zkušenosti a možná že i teochu té podpory a né odsuzování a ironické odpovědi 🙂 ptala jsem se zda vám přijdou že klesají nebo zda sílí ne zda jsou negativní či pozitivní to že jsou negativní vidím ;)

piggy123
25. led 2026

Hladina LH různě kolísá během cyklu. Zde je vše zatím negativní. Nelze zatím říct, jestli se ovulace už blíží nebo ještě ne. Ale pozor - někdy může vystřelit z nuly na maximum během dne (jako u mě) 😁

j.a.n.i
25. led 2026
@anonym_autor

@j.a.n.i
@anonym_8b2bf1
Měla jsem pro vás super odpověď ale moje morální zásady mi to nedovolí takže krásný den dámy ;) a jen pro pořádek jsme na fóru kde jsem čekala rady a zkušenosti a možná že i teochu té podpory a né odsuzování a ironické odpovědi 🙂 ptala jsem se zda vám přijdou že klesají nebo zda sílí ne zda jsou negativní či pozitivní to že jsou negativní vidím ;)

@anonym_autor Na me odpovědi neni nic ironického, neni na nich nic, a tedy lautr nic neukazují, to je faktická odpověď.

autor
25. led 2026
@j.a.n.i

@anonym_autor Na me odpovědi neni nic ironického, neni na nich nic, a tedy lautr nic neukazují, to je faktická odpověď.

@j.a.n.i o děkuji za odpověď ;)

autor
25. led 2026
@piggy123

Hladina LH různě kolísá během cyklu. Zde je vše zatím negativní. Nelze zatím říct, jestli se ovulace už blíží nebo ještě ne. Ale pozor - někdy může vystřelit z nuly na maximum během dne (jako u mě) 😁

@piggy123 děkuji Piggy. 🙂