Ovulace. Proběhla?
Ahoj holky, jsem tu “nová. I když už nějakou dobu sleduji grafy, rady, triky a podobně, až dnes jsem se přihlásila.
Prosím o radu. S manželem se snažíme o miminko už dlouhou dobu, když bych počítala všechny měsíce tak je to už 2,5 roku. Samozřejmě jsme nebyli jak králíci a nějaký ten den vynechali. Po nějaké době jsem zjistila, že nemám ovulaci. Začala jsem brát vitamíny a vypadalo to, že ovulace nastala. Pak jsem dlouhou dobu neměřila BT a snažila se na to nemysle- ale stále nic.
Jsem zoufalá, nebudu lhát, že ne. S doktorkou jsme tomu daly ještě půl roku, ale pořád nic.
Minulý měsíc jsem měla dost nevyrovnané teploty a těhotná nejsem, ale i přesto mě zajímá, zda podle vás proběhla ovulace? A nebo je naše snažení opět zbytečné?
Omlouvám se za to, že píšu jak tatar, ale je ve mě tolik emocí, že vlastně nevím co napsat dřív.
Všem děkuji za odpověď.
@pajiskazemlyna Děkuji, bohužel už proběhla menstruace, jen mě to zajímalo, jestli ovulace opravdu proběhla a nebo to prostě jen špatně chápu. Ale moc děkuji.
Dobrý večer, u nás je to boj. Nevíme si už rady, kdy myslíte, že je dobré zapsat se na kliniku?
@marketanova po roce neúspěšného snažení se většinou pár posílá na kliniku, kde provedou detailnější vyšetření a pak se rozhodnete co dál
@marketanova Nám paní doktorka dala na výběr, buď jsem mohla jít už teď do nemocnice pod celkovou narkózu aby mohli udělat potřebné vyšetření a nebo se uklidnit a dát tomu ještě půl roku šanci. Já jsem se rozhodla pro to dát tomu šanci. A jinak říkala že po 13 měsících už většinou začínají s vyšetřením a případným řešením problémů. 🙂

@km682 já myslím,že byla!😉