icon

Ovulační test 8.dpo. Je tato čárka běžná?

20. pro 2020

Holky je taková čárka běžná (myslím tak silná) když jsem +- 8DPO, nebo by mohlo za pár dní ještě něco znamenat? Vím, že je tam čárka celý cyklus, ale myslím, že nikdy nebyla tak výrazná. TT nemám, jen mě hrozně bolí prsa tak jsem ze srandy zkusila 🙃

Ovulační test 8.dpo. Je tato čárka běžná?
Strana
z2
luciebelohradska31
20. pro 2020

Skus radši těhotenský test ovulační test ti může ukázat těhotenství ale to spíš když ho máš pozitivní před ms jako před ovulací

autor
20. pro 2020

@luciebelohradska31 ano ano vím to, jen TT nemám teď doma a nechci být zklamaná, toto jsem zkoušela že zvědavosti skrz ty prsa hlavně, a zároveň mě zajímá zda někdo má takovou zkušenost 🤔

ludmilka90
20. pro 2020

Ano, já to tak měla a TT byl pozitivní

ema90
20. pro 2020

Muj pozitivni ovulacni test vypadal takhle, ale bylo to opravdu tesne pred ms. Myslim, ze den pred ms nebo v den vynechani ms.
Vas test pozitivni neni a do ms mate jeste dost daleko, tak tezko rict... V tuhle dobu se vajicko teprve zahnizduje, takze tehotna jeste prakticky nejste.
A hlavne i kdyby ano, tak to muze s ms odejit, takze bych tomuhle vubec nevenovala pozornost a udelala si klasicky tehotensky test az v den vynechani ms.

ruzenaanna
20. pro 2020

Dobrý den omlouvám chtěla bych jsem se zeptat před 2 tydnema jsem si dělala test výšla mi tam slabá čárka a jedna silná chtěla bych se zeptat jestli jsem těhotná ms mi meška měsíc dělala jsem si test po druhy po týdnu a ne ukázala jse mi žádná čárka mohu to brát za těhotenství nebo zase nic snažíme se s přítelem o mimčo 🙃..

kristousenecek
20. pro 2020

@ruzenaanna udělej si test znova ,...já tam nic nevím asik blbá fotka

miskatus
20. pro 2020

Ahojky já jsem na tom úplně stejne dnes a ovu test jsem dělala včera, dnes ne, myslím ze jsem dnes 7-8DPO a silný jsem měla podobne tak jsem na to zvědavá🙂)

autor
20. pro 2020

@miskatus tak dej určitě vědět jak pokračuješ 🙂

miskatus
20. pro 2020

Ty mě taky!!!🙂 kdy zkusis tehu test?

autor
20. pro 2020

@miskatus no asi počkám do případného vynechání, nebo na Štědrý den, skrz případný alkohol 😂🤭

autor
20. pro 2020

@miskatus ale ještě tady mám 2 ovulační, tak někdy zkusím

ema90
20. pro 2020

@ruzenaanna Jestli pred dvema tydny byla slaba carka a ted uz tam neni zadna, tak ne, nejsi tehotna.
Po dvou tydnech by druha carka musela byt uz stejne silna jako kontrolni. A pokud si nedostala ani ms, tak mazej na gyndu.

miskatus
20. pro 2020

Já si prave řekla ze musím před Stedrym dnem abych si ho případně nezkazila🙂) ale je dost možné ze bude dost brzy

miskatus
20. pro 2020

A myslíš ze když ovu bude úplně pozitivní tak je to jasne?

ema90
20. pro 2020

@miskatus A proc proste nepockate na to, jestli prijde ms nebo ne a zkousite jak moc budou pozitivni ovulacni testy?
Ja si ho delala taky, ale jen jeden a az v den vynechani a to jen proto, ze jsem nemela doma tehotenstky test a ze zvedavosti jsem si udelala ovulacni, ktery teda vysel jasne pozitivni.
Ale urcite bych ho nepouzivala misto tehotenskeho, porad je to jen ovulacni test, ktery to nekomu ukaze a nekomu ne. Kdyz si hodite do googlu pozitiv.ovul.test tesne pred menstruaci, (ne kdykoliv behem cyklu jak si testujete vy), tak vam to vyhodi plno diskuzi, kde to nejakym zenskym vyslo a nejakym vubec ne.
Do ms mate jeste cas, tak si bezte koupit klasicky tehotensky a nesaskujte s ovulacnima testama 😕

miskatus
20. pro 2020

@ema90 já bych pockala do dne vynechání ms... kdyby nebyly ty Vánoce... ty me trochu svádí k tomu si ho udělat dřív i když vím ze je to dost brzy.. ale to tak je...🙂 jsem jedna z mnoha🙂)

autor
20. pro 2020

@miskatus ano dle mě když bude ovulační úplně pozitivní tak by to mělo být tam 🙂

autor
20. pro 2020

@ema90 ano jak pises, dělala jsi si ovulační protože jsi doma neměla těhotenský. Jsme na tom stejně, děláme si ovulační, protože nemáme TT. A jsme doma 🙂 a to že testujeme 8dpo nebo 12 DPO je prostě naše věc, mnoha holkám to ukázalo už tak brzy, proto je založena tato diskuze - o zkušenostech, případně radách. Děkujeme hezký den 🙂

siima12
20. pro 2020

První ovulační test je ze včera 17DC a spodní dnes 18 DC

autor
20. pro 2020

@siima12 kolik dní máš do MS? Vypadá to hodně dobře

ema90
20. pro 2020

Vsak jasne holky, ja jen abyste pak nebyly zklamane, ovulacni test primarne neni urceny k urceni tehotenstvi a i kdyz to nejakym holkam vychazi, tak bych se na tohle vubec neupinala a udelala si radeji klasicky tehotensky test. Tot vse 😊

ema90
20. pro 2020

@siima12 No ale vy testujete teprve kdy bude ovulace,ne?

siima12
20. pro 2020

Měla bych to dostat 3.1 😊

autor
20. pro 2020

@ema90 v pohodě 🙂

siima12
20. pro 2020

@ema90 Ano testuji kdy bude ovulace. Na gyndě mi doktorka řekla že by měla přijít v úterý 22.12 MS bych měla dostat 3.1

ema90
20. pro 2020

@siima12 Aha, ja si prave rikala, ze je to nejaky zvlastni 😊 Holky tu resi spis to, ze jsou uz po ovulaci a testuji ovulacnimi testy tehotenstvi, to mas jeste do ledna cas 😀

Ale jinak si to urcite hlidej, zitra si myslim, ze by carka mohla byt uz stejne silna jako kontrolni 😊

siima12
20. pro 2020

@ema90 Děkuji😊

fafetka
20. pro 2020

Jestli mám ms dorazit na Silvestra tak já bych si test klidně na toho Silvouše ráno udělala. Buď tam něco bude nebo ne. Ať člověk aspoň ví jestli si muže dat panáka bez vycitek😉

ruzenaanna
21. pro 2020

@kristousenecek
Dneska ráno jsem si šla dělat a čárka je už silnější a jde vidět mohu to už brát za těhotenství

jasmina1992
21. pro 2020

@ruzenaanna je vidět hezky ale co jsem pochopila tak ti ms mešká už měsíc?

Strana
z2