Ovulační test. Je podle Vás pozitivní?
Ahojky holky, prosím o radu, ovulační testy jsem nikdy nedělala, teď zkouším poprvé.. tak si jdu pro radu z vašeho pohledu - je pozitivní? Budu samozřejmě ještě zkoušet dál.. Děkuju 🙂

Ahoj, jojo, je pozitivni. Ovulaci ocekavej tak do 24 hodin. Udava se az 48 hodin, ale spise to byva mene.
Ahoj je 100% pozitivní.Tak hurá na to 🙂
Jediná možnost je ještě zkusit večer a uvidíte. Já dělala vždy odpoledne, ale když jsem jeden den zkusila ráno i odpo čárky byly stejné
Moje vypadaly takto nahoře v pátek odpoledne kolem třetí , prostřední v pátek v osm večer a poslední v sobotu kolem půl desátý z ranní moci . V sobotu večer už byla čárka zase slabší ... a sobotu kolem odpoledne mě bolelo břicho takže bych řekla , ze ovulace proběhla v tu dobu . Je tedy dost možné když už je slabší tak ovulace proběhla mezi těmi testy . Testovala jste i predtim ?
@pro89 nene, jak říkám, nikdy jsem netestovala tak jsem chtěla zkusit, cítila jsem bolest trochu břicha atd, a testy vyšly viz.fotky, ale zkouším dále, zkusím i večer a zitra zase..
A jak vypadaly?
@pro89 První fotka včera večer, druhá fotka dnes kolem poledne..tam už nic. Předpokládám tedy, že pozitivní opravdu včera?
Ano určitě už proběhla , stihli jste to aspoň den před ?
@pro89 Ano, radši čtvrtek i patek 😀
@pro89 Můžu ještě dotaz - když je tedy OT pozitivní například jako v mém případě v pátek, kdy je nejvhodnější mít sex aby byla největší šance? Ten den je již pozdě?jak říkáš - den před? Děkuju
Pokud je ovu test pozitivní tal ovulace teprve přijde mezi 24 - 48 hodin , takže v tu dobu je to ideální 😉 co jsem četla tak ideální je v den pozitivního testu a den potom ( i když říkají ze by se mělo obden ) . Vajíčko čeká na spermii 12-24 hodin , ale spermie si na vajíčko počkají 48 hodin a někde píšou ze ty kvalitní až 5 dnů.
Jinak bych řekla , ze načasování ideální 😉 👍
@pro89 Děkuji, uvidíme jak to dopadne 🙂
Držím palce , taky čekám 😉
@pro89 Také držím palečky ať vše vyjde 💪😍
Děkuji 🙂
@pro89 Dej vědět jak jsi dopadla 🙏😌
Dam dekuju

Tento pozitivní vypadá