Ovulační test. Je pozitivní nebo ovulace teprve bude?
Zdravím vás. Chci se zeptat. Je to už pozitivní ovulační test nebo ovulace teprve bude.? Jsem dnes 13.DC a snažíme se o miminko. Včera jsme se posnažili, tak nevím, zda to může vyjít nebo ne. Předem. Děkuji za vaše reakce.

ahoj, když jsme se snažili my, taky jsem si vždy dělala ovulační test a mě doktorka říkala, že je pozitivní když je druhá čárka stejně silná nebo dokonce silnější než ta první, takže bych řekla zkus večer nebo zítra 🙂
@hotblood I kdyz trefite ovulaci, tak je sance asi 15% na otehotneni. Pokud je to mozny, tak mejte styk jednou za dva dny a do plodnych dnu se trefite vzdy.
Jinak takhle slaby ovulacni test jsem mela temer cely cyklus, takze to, ze se testovaci carka zacina vybarvovat neznamena, ze se ovulace blizi.
@hotblood Ano, dyt to pisu, ze je dobry mit sex obden a do plodnych dnu se trefite tim padem vzdycky. Spermie si par dni na vajicko pockaji.
Akorat tedy o tom prestante premyslet timhle stylem “Nevim, jestli sme to stihli”, “Jestli je to dobre nacasovany”.
Vas ovulacni test nevypovida nic o tom, ze se ovulace blizi, je fakt hodne slaby.
Takze bych s tim tenhle cyklus nepocitala.

@hotblood ještě ne. Ta druhá musí být stejně silná nebo silnější