icon

Ovulační testy + BZ teplota. Zkušenosti?

leeeeeena
8. led 2021

Holky...snažíme o 3tího prcka. Snažíme se půl roku....takze teď využívám dokonce ovu testy a měření BZ teploty. Jen se v tom nevyznám. Vidím jen,že sílí testovací čárka...pokud se nepletu ale BZ mám 37,2 již druhý den🤷‍♀️zkušenosti ?

Ovulační testy + BZ teplota. Zkušenosti?
Strana
z2
gbp
8. led 2021

@leeeeeena test mi neukazal nikdy nic, s tim neporadim. 🤷🏼‍♀️ bazalni teplota je uplne jedno hodnota, ale je potreba krivka, ktera vznikne merenim kazdy den ve stejnou dobu. ovulaci se pak dozvis zpetne - bude to posledni den nizke teploty (z nejmene 6 po sobe jdoucich) po nejmene trech vysokych teplotach. tak ta teplota treba jeste stoupne a ovulace teprve bude, kdyz test zatim nebyl pozitivni.

michaelarousova
8. led 2021

@leeeeeena zkusila bych ted testovat tano i vecer a uvidis..tohle jeste pozitivni neni ale brzo bude☺️Ale nekdo to ani nedokaze zachytit..a v grafu to opravdu uvidis az zpetne☺️ Kdyz tak sek hod ten graf☺️

miskatus
8. led 2021

@gbp Ahojky mohu se zeptat jak to myslíš s těmi testy? Mě totiž také nic neukazuji... ale nechce se mi věřit ze ovulaci vůbec nemám.

miskatus
8. led 2021

@leeeeeena my se snažíme o třetí už skoro rok 🙂 a nějak k nám také zatím nechce :/

gbp
8. led 2021

@miskatus ja sem proste nikdy nemela pozitivni ovulacni test 🤷🏼‍♀️ resp. nikdy sem na nem nemela dve carky, ani slabou ne. rano, v poledne, odpoledne, vecer...proste nikdy nic. a podle BT ovulace probihala. a zjevne sem nakou mela, jinak nevim, kde bych vzala dceru 🤭

miskatus
8. led 2021

@gbp tak to jsi mě docela uklidnila... od revize jsem zkoušela 2 měsíce testovat a nikdy jsem problém s testy do revize neměla a od ni mám jen duchy a nemám ani už bolestivou ovulaci...Ale dekuju, alespoň vím ze testovat je opravdu zbytecne 🙂 snažím se teď ridit hlenem ale celkove mi přijde ze ta revize na mě nechala větší spoušť...

leeeeeena
autor
9. led 2021

Holky co myslíte...ze by?

michaelarousova
9. led 2021

@leeeeeena ano je pozitivni☺️

leeeeeena
autor
9. led 2021

@michaelarousova jupíiiiii 😍😍😍 akorát to podle kalendáře co vedu na ovulaci vychází tak snad se teď za ty cca a 3 dny zadaří 😊😊😊😊

michaelarousova
9. led 2021

@leeeeeena drzim palce🌸

leeeeeena
autor
9. led 2021

@michaelarousova ❤❤❤❤

leeeeeena
autor
9. led 2021

@miskatus nevím zda zbytečné ale mě to dle poslední fotky zatím vychází, že to asi funguje🙂

gbp
9. led 2021

@miskatus tak jestli ti to pred revizi ukazovalo, nechala bych se zkouknout kolem ovulace u gyn. at mas jistotu, ze ovulace probiha 🤷🏼‍♀️

miskatus
9. led 2021

@gbp byla jsem tam minuly měsíc a řekla ze mám 2 dny do ovulace... paradox je ten ze otěhotnět do revize problém nebyl... a od ni problém mám... buď tělo chce čas a nebo to nemá být

radka_h
9. led 2021

Hezky den vsem..... prosim o radu. Nikdy jsem OVU test nepouzivala takze jsem totalne bez zkusenosti. Kdy test pouzit ?kolilkrat do mesice nebo kazdy den? Prosim poradi nekdo.... Moc dekuji

miskatus
9. led 2021

@leeeeeena já nepsala že je to zbytečné, psala jsem ti že se taky snažíme o třetí 🙂 a koukám, že bydlíme kousek od sebe. 🙂

marketanova
9. led 2021

Moc mě ty ovulační testy nikdy nevychází, snažíme se, ale mám pco a musím řešit, že bohužel ovulaci ani nemám..

leeeeeena
autor
9. led 2021

@radka_h já to používám cca od 12teho dne po ms...ovulace by měla být kolem 14teho dne cca a já mám dle testu kolem 16teho. Takže bych začala po tom 12tem dnu aby jsi viděla zda sílí testovací čárka🙂

leeeeeena
autor
9. led 2021

@miskatus jasný to jsem nemyslela nějak zle 🙂 a odkud přesně jsi 🙂

radka_h
9. led 2021

@leeeeeena dekuji za odpoved 😊. A kdyz budou na testu dve silne carky to znamena ze uz je ovulace a muze to s manzelem zkusit?

miskatus
10. led 2021

@leeeeeena z Pacova 🙂 v Pelhřimově pracuju 🙂

leeeeeena
autor
10. led 2021

@miskatus ja pracovala v Pacove😁

leeeeeena
autor
10. led 2021

@radka_h musí být stejně silne 🙂 pak ano

miskatus
10. led 2021

@leeeeeena jo?🤣 a kde?

radka_h
10. led 2021

@leeeeeena dekuji

leeeeeena
autor
11. led 2021

@miskatus u RMCE naproti bille kousek od lékárny🙂

leeeeeena
autor
11. led 2021

@leeeeeena snažili jsme se hodně.. dávám tomu ještě den a kez by 🙏

miskatus
11. led 2021

@leeeeeena tak já mám pozitivní dnes🤟

leeeeeena
autor
15. led 2021

@miskatus snad je to alespoň trošku spolehlivé 🙏😁

leeeeeena
autor
15. led 2021

@miskatus a ještě si vedu tohle...ty srdíčka znamenají sex ale nejde to každý den až do vyčerpání tak bud trefa nebo ne😁🙈

Strana
z2