Ovulační testy pozitivní a u doktora nedetekovaná ovulace.
Dobrý den,
Je mozne,že mam pozitivní ovulační testy a ovulace přesto neprobíhá ? Podle doktora neproběhla ,že tam nevidí tekutinu .Sem z toho zmatená máte to někdo stejně?
@tinatina2000 možné to je, že test zaznamená zvýšenou hladinu LH, neznamená že k ovulaci opravdu dojde. Mě se třeba vajíčka neuvolňovala i přes pozitivní testy
@aselluska aha a jak jste to řešila prosím ?
@tinatina2000 čínskou medicínou, stačila jedna návštěva a jedna akupunktura, měsíc užívání bylinek a po více než roce a prognóze neplodnosti se povedlo. Gynekolog mě posílal s žádankou na IVF, nechtěla jsem. Ne po roce. Tvrdil mi, že se srůsty to nepůjde. Dr. čínské medicíny mi na základě popisu cyklů a pozorování těla udělala bylinky na míru a podle ní se mi vajíčka nespouštěla. Evidentně věděla co říká, když to zabralo.
No já jsem minulý měsíc měla stejnou pochybnost co ty tak jsem šla na krevní testy a u mě opravdu při pozitivním ovu testu ovulace probíhá no s příznakama co mám bych se divila kdybych ji neměla

@tinatina2000 ano je to mozne,jen merenim bazalni teploty ukaze zpetne jestli ovulace opravdu probehla