Ovulační testy při snaze o druhé dítě. Někdo podobně?
Ahoj,snažíme se o druhé dítko. Jelikož mám hodně nepravidelné cykly tak jsem zkusila ovulační testy od cca 13dc.
Byli negativní až 39dc jsem měla pozitivní test,aspoň tedy myslím.
Boleli mne dost vaječníky taky a hlen byl taky docela dost bych řekla.
Dnes 3 dny po pozitivním ovulačním testu a test je negativní.
Pošlu fotku.
Měsíc beru drmek v kapslích,magnezko a bkomplex.
Tak snad se zadařilo. Je tady taky někdo kto teď bude čekat a měl ovulaci taky teď někdy?☺️

@zuzik209 já , termin ms mam 7.11. 🙈
@ondruchovat tak můžeme čekat spolu☺️
@ondruchovat tak můžeme čekat spolu☺️
@zuzik209 jasan, ja jsem dnes dle
Fertility 2dpo.
@zuzik209 jasan, ja jsem dnes dle
Fertility 2dpo.
@ondruchovat já se nějak nemůžu řídit podle aplikace protože mám cykly fakt dlouhé 🫣
Ale pozitivní ovulační test vyšel 25.10 a 26.10 pak to už bylo slabý takže negativní. Naposled jsem měla ms 17.9 až 21.9.
Jako aplikaci mám ale spíš jen pro zapisování. Takže jsem 43dc a asi 3dpo.
@ondruchovat já se nějak nemůžu řídit podle aplikace protože mám cykly fakt dlouhé 🫣
Ale pozitivní ovulační test vyšel 25.10 a 26.10 pak to už bylo slabý takže negativní. Naposled jsem měla ms 17.9 až 21.9.
Jako aplikaci mám ale spíš jen pro zapisování. Takže jsem 43dc a asi 3dpo.
@zuzik209 jasni to chapu, ja mam cykly
Pravidelne na hodinu a docela kratke cca 24 dnu.
@zuzik209 jasni to chapu, ja mam cykly
Pravidelne na hodinu a docela kratke cca 24 dnu.
@ondruchovat aspoň si to hezky uhlidaš všechno když máš pravidelné cykly. A máš už děti?
@ondruchovat aspoň si to hezky uhlidaš všechno když máš pravidelné cykly. A máš už děti?
@zuzik209 joooo to jde pekne kdyz mas nekdy i dve MS v mesici 🙈😅 jj mam 7 letou. Ta byla na druhy pokus po pozitivnim clearblue ovulacnim testu
@zuzik209 joooo to jde pekne kdyz mas nekdy i dve MS v mesici 🙈😅 jj mam 7 letou. Ta byla na druhy pokus po pozitivnim clearblue ovulacnim testu
@ondruchovat to zase chápu že je to na prd když to máš 2x v měsíci🫣já mám skoro 3 letého kluka. Ten si přeje ségru 🤣
@ondruchovat to zase chápu že je to na prd když to máš 2x v měsíci🫣já mám skoro 3 letého kluka. Ten si přeje ségru 🤣
@zuzik209 ahojky; tak jak si vedes? Kdy budes testovat?😅
@zuzik209 ahojky; tak jak si vedes? Kdy budes testovat?😅
@ondruchovat ahojky dnes test asi 8dpo nebo 9dpo já sama nevím. Test intime ale je slaboučký zatím.
@ondruchovat ahojky dnes test asi 8dpo nebo 9dpo já sama nevím. Test intime ale je slaboučký zatím.
@zuzik209 ja jeste nedelala ani, dnes jsem tak 9dpo. Nevim jestli mam cekat nebo udelat😅😅
@zuzik209 ale neco tam je
@zuzik209 ja jeste nedelala ani, dnes jsem tak 9dpo. Nevim jestli mam cekat nebo udelat😅😅
@ondruchovat dnes jsem dělala mamatest a nic tam nevidím. Asi ještě počkám,mohla jsem mít posunutou ovulaci.
@ondruchovat dnes jsem dělala mamatest a nic tam nevidím. Asi ještě počkám,mohla jsem mít posunutou ovulaci.
@zuzik209 ja dnes test bilo🥲
@zuzik209 ja dnes test bilo🥲
@ondruchovat já dnes takhle. Ale je to mamatest.

@zuzik209 já , termin ms mam 7.11. 🙈