icon

Ovulační testy: Proč se výsledky mění během cyklu?

nicoleluan
19. říj 2022

Ahoj holky,
minuly měsíc jsem dělala ovulační testy.
Nechápu to, ale jeden den byl jasně negativní - byl tam jen slabý duch a druhý den, kdy už jsem ovulaci cítila byl jasně pozitivní. Druhá čárka úplně stejná jako kontrolní.
Jak je toto možné?
Dělám si teď 3 dny testy, vidět je pouze slabý duch. Podle výpočtů by ovulace měla přijít v příštích 2 dnech.

fany122e
19. říj 2022

ovulace byla 12-48 hodin od pozitivniho testu… vypocty jsou na prd, telo si stejne casto dela co chce…. a to, ze jeden den je slabucka carka a druhy den pozitivni muze byt… u nekoho je nastup hormonu postupny, nekomu vysreli jednorazove… aje klidne mozny, ze to budes mit ijeden mesic tak a druhy zase jinak… hlavni je, ze ovu byla, tim dalsim bych se vubec nestresovala… drzim palce 🍀🍀😊

nicoleluan
autor
19. říj 2022

@fany122e děkuji 💖 už jsem si myslela, že jsem vadná 🤭

fany122e
19. říj 2022

@nicoleluan vadna urcite nejsi, je to naprosto standard, kazda zenska je jina a zadna nefunguje jako svycarsky hodinky 😁💪🏼… hodne zdaru 😉🍀

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@fany122e první test včera, druhý dnes. Takže už se blíží 🤗☝🏼☝🏼☝🏼🍀🍀🍀

fany122e
20. říj 2022

jj, zitra nebo pozitri to tam urcite bude 😊🍀

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@fany122e po pravdě dneska už mám pocit, že mi vaječník každou chvilku vypadne 😂😂😂

fany122e
20. říj 2022

@nicoleluan bud rada, ze ho citis 😄😄, ja jsem po biochemku a covidu ted mela 3 mesice uplne rozhozeny cyklus a ani ovu jsem necitila a menstruace temer zadna, ani prirozene vytoky behem cyklu 🤦🏻‍♀️🙄… konecne tento mesic jsem ovu trochu citila i nejaky ten vytok, tak jeste ta ms, aby se spravila a delka a jsem nejstastnejsi 😅😅🙈

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@fany122e já měla minulý měsíc biochemické(skoro v 6. týdnu) Je to smutné, ale snažím se to brát pozitivně. Alespoň jsme se přesvědčili, že jsme plodní.
U tebe je to každopádně dobra zpráva 🍀🍀 bereš nějaké doplňky stravy? 👀

fany122e
20. říj 2022

jj, hned po biochemku (bylo koncem cervence) a hned pak covid, jsem zacla brat na doporuceni gyndarky inofolic a yarilo… ted jsem do ovu pridala jeste caj z kontryhele… kdyz jsem tam byla ted na kontrole, tak mi napsala progesteron, ale mam pocit, ze se mi cyklus upravuje sam, tak to mozna jeste o cyklus odlozim a uvidim… ty neco mas?..

fany122e
20. říj 2022

helw docela dobre se mi s tebou povida, nechces si obcat pokecat a sdilet nase stavy v soukrome skupine? muzem klidne pribrat i nekoho dalsiho… ale je to jen navrh, chapu, jestli to neni pro tebe 😁

siima12
20. říj 2022

Ahoj všem, zkouším každý den ovu testy. Akorát jsem vynechala 20 DC. Poslední test je udělaný dnes. Myslíte že je už pozitivní?

fany122e
20. říj 2022

@siima12 ahoj, pozitivni neni, ale mohla jsi jen propasnout vrchol, nebo bude pozitivni zitra… kazdopadne bych se uz klidne posnazila, toto uz je velmi blizko 🙂🍀💪🏼

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@fany122e já brala hned po HA gynex a macu. Gynex úplně nevím, jestli mi sednul, protože jsem měla úplně brutální ms. Začala jsem tedy po biochemku Pregnafolin a kontryhelový čaj 🤗 jak dlouho už těhotenství řešíš? 👀

Určitě můžeme 🤩🤩 akorát nevím, jak se to dělá, budeš to muset udělat ty 😁🤭

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@siima12 já bych taky ještě testla, ale i přesto snažila 🤭😁🤪

siima12
20. říj 2022

@nicoleluan Děkuji 😊 v reálu mi připadají stejný.😁 Na fotce mi přijde že je to zkreslený. Ale určitě se posnažíme.🫢😁

fany122e
20. říj 2022

@nicoleluan ok, jdu na to 😁

fany122e
20. říj 2022

@siima12 jasny, mozna je to jen tou fotkou 😊

fany122e
20. říj 2022

@nicoleluan mela bys mit pozvanku 😉

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@siima12 ale ona stejně ta ovulace je od testu 24-48 hodin, ne? 👀

fany122e
20. říj 2022

pry 12 - 48, nekdo je holt rychlejsi 😄

siima12
20. říj 2022

@nicoleluan Jo jo přesně tak. Sex byl včera tak si říkám že spermie dokážou si počkat na to vajíčko. Při první dceři jsem dělala stejný ovu test a když byl pozitivní s manželem jsme se snažili a vyšlo to. Ale to jsem brala clostilbegyt a ultrogestan. Nemám jeden vejcovod kvůli mimo. těhu. Tak doufám že se zadaří i bez prášků.😁 jinak mám 13 měsíců staré mimi, kojim jen večer tak si říkám že snad to ničemu nebrání.🤔

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@siima12 tak to držím palce 🍀 já si hned až přijdu z práce taky udělám test.. každopádně hupnout na to dneska stejně nemůžu, protože přítel přijede až zítra z pracovní cesty 😑😑😂
Takže 💪🏼💪🏼 držím palce

siima12
20. říj 2022

@nicoleluan Manžel má odpolední, takže si na něho počkám.🤭🤣🤣🤣 jinak držím palce 😊

nicoleluan
autor
Autor odpověď smazal
nicoleluan
autor
20. říj 2022

@siima12 tak u mě teď takto. Každopádně to asi tenhle měsíc nestíhám 🤓😂😂 ale alespoň malinkou naději mám 🍀😁

siima12
20. říj 2022

@nicoleluan Naděje tam je furt 😊já zkusila večer ještě jeden 😂 ten spodní je večer

nicoleluan
autor
20. říj 2022

@siima12 super 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼🍀