Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?

@piggy123 no jo, já klidně vydržím 😄 ale je to možné že už dva týdny mám ty testy tak silné 🙏
Je ro mozne zacala si testovat moc brzy...jak dlouhe cykly mas?
Tech prvnich 10 testu jsou temer stejne...
@nagojka no teď se mi upravil cyklus po gynexu, dřív jsem měla až 45dni dlouhý a teď těch posledních 4 měsíců mám zpátky můj cyklus 29dni, proto mi to přijde divný že jeden den po ms začali testy sílit a drží se až do teď
@lenickamimi44 me se prave nezda ze by nak silily..az ten posledni je trochu silnejsi...ale ja sem slepa takze mam treba i blby uhel pohledu...ale jinak takova carka jako je na tech prvnich 10 testech ta bude na ovu testu vzdycky...🙂drzim palce at se brzy povede🍀🍀🤰🤱
@nagojka já právě nikdy neměla vůbec ani náznak druhé čárky 🙈 až třeba pět dní před ovulací tak teprve začala se vybarvovat a za pět dní už téměř pozitivní a sedmý den se i bt krásně zvedla
@lenickamimi44 jak to pokračuje s testy?
@piggy123 ahojky, no pořád stejný 🤦ten poslední je včera
@lenickamimi44 je to nějaké zapeklité s tebou 🙈🤣 Zkus si těhotenský test! 🍀
Ahojky...tohle jsou treba moje ovu testy 18DC...ovulka mela byt 17DC,16DC byla slaboucka carecka co byva temer porad,vcera byla o neco silnejsi a dnes takhle...ja sem se rozhodla ze tehle mesic nebudu merit BT ani delat testy proste nic...Ale mela sem snad poprve za cely rok naprosto ukazkovy ovu hlen tak sem ten test zkusila...ted muzu tak nak doufat ze kdyz by bylo uz po ovulaci,tak pozitivni test proste nevyjde..Ale sem divna,minuly mesic sem dle BT mela ovu 17DC a pozitivni test byl 18DC coz je taky divny ze jo...ale jak pisou vyse,ty zkus tehotensky test..🙂
@nagojka aha tak to už by ti měl slábnout test ne, mě vždycky každý cyklus když se ovulka blíží, tak dva dny testy zesílili a pak už se bt ráno zvedla a pak test už slábl a nebyla žádná slabá čárka, to jsem věděla že ovulka proběhla, ale teď už druhý týden testy začali sílit a tento týden jsou skoro stejně silné a neslabnou nic 🙈
@lenickamimi44 no jestli je tohle uz pozitivni ovu test tak zitra uz by mel byt slabsi...rika se ze od pozitivniho testu ovu prijde za 24-48 hodin tak nevim no...ale co..ono to nak dopadne nema cenu se tim stresovat...ja na to uz prdim a tobe drzim palce,😉
@nagojka no právě, taky na to prdím, nemá smysl se takhle haluzovat když stejně tělo si dělá co chce 😳
@nagojka akorát mě bolí už skoro dva týdny břicho ale bt se ještě nezvedla, tak budu měřit dál a uvidíme
@lenickamimi44 a zkoušela si ten těhotenský test?
@piggy123 nezkoušela, protože jsem ms měla 14.9. sice jen slabou ale řekla jsem si že když ms je tak test nemá smysl 😓
@nagojka tak co testy, slábnou nebo ještě ne?
@lenickamimi44 dneska uz netestuju..ale rano sem si zmerila BT jen tak ze zvedavosti a byla jeste nizka takze bude ovu nejspis dneska...uvidime...vcera vecer byl tedt uplne neje
@nagojka aha, no tak uvidíš co bt další dny, já už jen měřím testy už dál nedělám, graf u mě takto
@nagojka a tady jsou všechny testy za půlku cyklu
@lenickamimi44 to vypada ze ovu vubec nebyla...kolikaty den cyklu si?
@nagojka pardon 23dc
@lenickamimi44 a mas dlouhe cykly?ja mela jednou ovu i 27DC a tim prodlouzenej i cyklus na 41dni...ale to bylo jen jednou jedinkrat
@nagojka aha tak to já měla až 41 dní dlouhý cyklus, po gynexu se mi zkrátil zpět na 29
@lenickamimi44 aha...tak to jestli budes mit cyklus 29 dni tak to uz ovu neprijde rekla bych...☹️☹️☹️uvidis...
Ani jeden z testu neni pozitivni, to uz bys mohla vedet...
@nagojka jo uvidíme kdy ms se uraci doplazit, teď jsem zkusila další test a stejný

@lenickamimi44 vydrž! Ještě trochu a bude to 👍