icon

Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?

lenickamimi44
2. říj 2020
Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?Ovulační testy už druhý týden a pořád sílí, ale ovulka ještě podle bt neproběhla. Poradíte, prosím?
Strana
z2
piggy123
2. říj 2020

@lenickamimi44 vydrž! Ještě trochu a bude to 👍

lenickamimi44
autor
2. říj 2020

@piggy123 no jo, já klidně vydržím 😄 ale je to možné že už dva týdny mám ty testy tak silné 🙏

nagojka
2. říj 2020

Je ro mozne zacala si testovat moc brzy...jak dlouhe cykly mas?

nagojka
2. říj 2020

Tech prvnich 10 testu jsou temer stejne...

lenickamimi44
autor
2. říj 2020

@nagojka no teď se mi upravil cyklus po gynexu, dřív jsem měla až 45dni dlouhý a teď těch posledních 4 měsíců mám zpátky můj cyklus 29dni, proto mi to přijde divný že jeden den po ms začali testy sílit a drží se až do teď

nagojka
2. říj 2020

@lenickamimi44 me se prave nezda ze by nak silily..az ten posledni je trochu silnejsi...ale ja sem slepa takze mam treba i blby uhel pohledu...ale jinak takova carka jako je na tech prvnich 10 testech ta bude na ovu testu vzdycky...🙂drzim palce at se brzy povede🍀🍀🤰🤱

lenickamimi44
autor
2. říj 2020

@nagojka já právě nikdy neměla vůbec ani náznak druhé čárky 🙈 až třeba pět dní před ovulací tak teprve začala se vybarvovat a za pět dní už téměř pozitivní a sedmý den se i bt krásně zvedla

piggy123
5. říj 2020

@lenickamimi44 jak to pokračuje s testy?

lenickamimi44
autor
5. říj 2020

@piggy123 ahojky, no pořád stejný 🤦ten poslední je včera

piggy123
5. říj 2020

@lenickamimi44 je to nějaké zapeklité s tebou 🙈🤣 Zkus si těhotenský test! 🍀

nagojka
5. říj 2020

Ahojky...tohle jsou treba moje ovu testy 18DC...ovulka mela byt 17DC,16DC byla slaboucka carecka co byva temer porad,vcera byla o neco silnejsi a dnes takhle...ja sem se rozhodla ze tehle mesic nebudu merit BT ani delat testy proste nic...Ale mela sem snad poprve za cely rok naprosto ukazkovy ovu hlen tak sem ten test zkusila...ted muzu tak nak doufat ze kdyz by bylo uz po ovulaci,tak pozitivni test proste nevyjde..Ale sem divna,minuly mesic sem dle BT mela ovu 17DC a pozitivni test byl 18DC coz je taky divny ze jo...ale jak pisou vyse,ty zkus tehotensky test..🙂

lenickamimi44
autor
5. říj 2020

@nagojka aha tak to už by ti měl slábnout test ne, mě vždycky každý cyklus když se ovulka blíží, tak dva dny testy zesílili a pak už se bt ráno zvedla a pak test už slábl a nebyla žádná slabá čárka, to jsem věděla že ovulka proběhla, ale teď už druhý týden testy začali sílit a tento týden jsou skoro stejně silné a neslabnou nic 🙈

nagojka
5. říj 2020

@lenickamimi44 no jestli je tohle uz pozitivni ovu test tak zitra uz by mel byt slabsi...rika se ze od pozitivniho testu ovu prijde za 24-48 hodin tak nevim no...ale co..ono to nak dopadne nema cenu se tim stresovat...ja na to uz prdim a tobe drzim palce,😉

lenickamimi44
autor
5. říj 2020

@nagojka no právě, taky na to prdím, nemá smysl se takhle haluzovat když stejně tělo si dělá co chce 😳

lenickamimi44
autor
5. říj 2020

@nagojka akorát mě bolí už skoro dva týdny břicho ale bt se ještě nezvedla, tak budu měřit dál a uvidíme

lenickamimi44
autor
5. říj 2020

@piggy123
@nagojka holky každopádně kolem 11.10 bych měla dostat ms, tak jestli nedorazí tak valím k doktorovi 😓

piggy123
5. říj 2020

@lenickamimi44 a zkoušela si ten těhotenský test?

lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@piggy123 nezkoušela, protože jsem ms měla 14.9. sice jen slabou ale řekla jsem si že když ms je tak test nemá smysl 😓

lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@nagojka tak co testy, slábnou nebo ještě ne?

nagojka
6. říj 2020

@lenickamimi44 dneska uz netestuju..ale rano sem si zmerila BT jen tak ze zvedavosti a byla jeste nizka takze bude ovu nejspis dneska...uvidime...vcera vecer byl tedt uplne neje

lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@nagojka aha, no tak uvidíš co bt další dny, já už jen měřím testy už dál nedělám, graf u mě takto

lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@nagojka a tady jsou všechny testy za půlku cyklu

nagojka
6. říj 2020

@lenickamimi44 to vypada ze ovu vubec nebyla...kolikaty den cyklu si?

lenickamimi44
autor
Autor odpověď smazal
lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@nagojka pardon 23dc

nagojka
6. říj 2020

@lenickamimi44 a mas dlouhe cykly?ja mela jednou ovu i 27DC a tim prodlouzenej i cyklus na 41dni...ale to bylo jen jednou jedinkrat

lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@nagojka aha tak to já měla až 41 dní dlouhý cyklus, po gynexu se mi zkrátil zpět na 29

nagojka
6. říj 2020

@lenickamimi44 aha...tak to jestli budes mit cyklus 29 dni tak to uz ovu neprijde rekla bych...☹️☹️☹️uvidis...

jako_mala_holka
6. říj 2020

Ani jeden z testu neni pozitivni, to uz bys mohla vedet...

lenickamimi44
autor
6. říj 2020

@nagojka jo uvidíme kdy ms se uraci doplazit, teď jsem zkusila další test a stejný

Strana
z2