Pauza uprostřed menstruace. Je to ok?
Ahoj, chtěla bych se zeptat na váš názor ohledně mého menstruačního cyklu, zda-li je to v pořádku. Menstruaci mám od 12 let, nyní je mi 28 let. Trvá vždy 6-7 dní, v prvních dnech je intenzivní, později slábne. Co mi je ale divné, že vždy 4.den téměř nekrvacim, jako kdyby MS skončila a pak to opět začne a pokračuje ještě další 2-3 dny. Vždy je tam ta pauza. Nemůže se jednat o nějaký hormonální problém? 2× jsem měla časnou těhotenskou ztrátu (ne po sobě). Žádné léky neberu. Měla jste to některá a přišli vam třeba na málo progesteronu? Děkuji za odpovědi
Ahoj, ja mavam cyklus navlas rovnaky ako pises. Gynekolog mi povedal, ze je to tak preto, ze mam otocenu delohu a ze je to pri otocenej delohe normalne. Mamka to ma tiez presne takt isto a tiez ma otocenu delohu opacne. Nespominal ti dr.ci to u teba tiez nemoze byt sposobene otocenou delohou?
Gynekolozka mi jednou akorát řekla,že mám dělohu více doleva. Ale to je vše...co se týče ovulace,tak ta probíhá (potvrzeno Ovu testy i BT). Tak nevim..
Bohužel jsem to v návalu vzteku a smutku,že to nevyšlo vše smazala. Řekla jsem si,že to přestávám řešit. Ale neklaplo to no. Uběhl měsíc a řeším zas. Ale teď měřit nebudu. Chystám se jen na Ovu testy.

@erika567 Hele, může to být naprosto normální 😉, stejně jako se může jednat o nějakou menší patologii 😕 Zkoušela jsi symptotermální metodu? Měřit bazální teplotu. Z ní se vidí, jak se cyklus vyvíjí, jak reaguje na hormonální činnost Tvého těla a dá se z toho ledacos vyčíst (ten, kdo to umí). Mrkni třeba sem: http://cestykditeti.cz/e-book-zdarma/