Plodný hlen, ovulační test negativní. Není ta ovulace dost posunutá?
Chci se zeptat, beru pyridoxin k vůli tomu že jsem měla krátkou LF, teď jsem 11DC.. Kontrolovala jsem cervikalni hlen a úplně moc průhledného hlenu jako bílek, ještě jsem to tak nikdy neměla, přitom rano bych řekla skoro žádný hlen, šla jsem udělat ovutest a ten negativní, ani náznak ducha.. V předešlém cyklu vycházela ovu 23DC a cyklus se mi prodloužil na 33dnu..není ta ovulace nějak dost posunuta? Viděla jsem na diskuzích, ze se ovulace posunula tak o 2-3... Moc tomu nechapu, ten test mi neleze do hlavy.. Žádný náznaky ovu přitom žádný, žádná bolest břicha nic, přitom podbrisek vždy cítím..
@princezna8 bohužel přítel je pryč, přijede v neděli, takže jestli to tak je, to nejspíš zase propasnem..bohužel to hlídám testy, protože přítel pracuje v cizině a jezdí domu jen na 2-3dny
Ovulační typ hlenu se může objevit i několik dní před vlastní ovulací, takže na výsledky ovu testů vůbec nehleď a ani ta neděle možná nebude pozdě ;)
@kikkulina Tak snad to vydrzi do nedele... Ale to mas teda blby, to moc sanci na otehotneni nebude... ☹
@princezna8 no právě.. U prvního se to nějak zadarilo po 3 měsících zázračné.. Ale teď to tak být nemusí.. To se pak ženské řekne lehce nemyslet na to, netestovat atd.. 🙄😔Uvidíme, ale moc šancí tomu nedávám..
@kikkulina Tak treba se trefite... Zazraky se deji 🙂
@kikkulina A bud stastna ze mate aspon uz jedno
Jo to je pravda... Uvidíme, snad to vyjde co nejdriv
Plodný hned je několik dnů před ovulací, pak stačí snažení třeba i den po ní. Já myslím že to není ztracené 😊✊🏻
Tak dnes jsem dělala další ovu test a slabounka čárka se už objevila, tak třeba bude silit a ovu se teprve dostavi, hlen je pořád

@kikkulina Kasli na testy, a duveruj svemu telu. Jestli mas hodne hlen, tak to hned zkuste. Ja kdyz ho mela tak jsem jednou skocila na manzela, a jsem ve tretim mesici 🙂 hlavne uzivej si chvilky s manzelem, nedelej to z povinnosti s ohledem na plodne dny. To akorat stresuje.