icon

Podobné zkušenosti s Otrivelle a Utrogestanem během krátkého cyklu?

arkapo
20. pro 2021

Ahoj, snažíme se o druhé mimi. Mám za sebou 2 ZT z imunologických příčin a jednoho krásného zdravého kluka. Minulý měsíc nejspíše něco odešlo se zpožděnou menstruací - netestovala jsem, ale vše tomu nasvědčovalo. Cyklus mám 25 dní, někdy 26. Ovulace probíhá, chodím na folikulometrii - 9. DC měl dominantní folikul 17 mm, potom 21 a potom 21. Ovulace 11. DC. Snažíme se od března. Naposledy mi doktorka píchla Otrivelle a kdy se máme snažit, 17.- 26. DC Utrogestan 1-0-1. Ten jsem ovšem ani nedobrala, protože 25. DC jsem začala špinit a večer se to pořádně rozjelo. Dneska jsem se byla domluvit na další folikulometrii a bude další Otrivelle.
Máte (nebo měla jste) některá taky podobně? Nevím, jestli nevadí dávat Ovitrelle každý cyklus. Hledám nějakou spřízněnou duši, která se taky snaží podobně jako my a taky někoho, kdo to takto zažil a dobře to dopadlo.

nudex
20. bře 2025

@arkapo Ahojik, já bohužel zažívám něco podobného, cyklus 25-28 dní, chodím na folikulometrii a pícháme ovitrelle, cca 15. - 17. den mám ovulaci a 9.dpo už mi bývá špatně a začínám špinit (jednou či dvakrát denně zakrvacim až menstruační krví). Na doporučení Dr. beru gynprodyl 12. dní 0-0-1 i když spinim.

arkapo
autor
26. bře 2025

@nudex Ahoj, můj příspěvek je trochu starší, proto už vím, jak to “dopadlo”. Máme dvouletou holčičku 😊 V lednu 2022 jsem měla po Ovitrelle ducha, krevní Hcg 6, takže sice oplodněná, ale odešlo to. Že počkáme měsíc a rozjedeme to s injekcemi a lékárna ve velkém. No a v březnu jsem si udělala test a tam nádherná dálnice! Přirozeně, bez jakéhokoliv léku či injekce. Prostě jsem se už těšila a smířila s tou chemií, že to prostě jinak nepůjde, hlava vypla a bylo to. Jenže bohužel ta hlava se nevypíná jednoduše. Drž se a nevzdávejte to!