icon

Pomoc s otěhotněním u muže: Zkušenosti se zahraniční léčbou?

15. říj 2022

Dobry den prosim Vas chteoa bych se zeptat je tady nekdo kdo ma problemy s otehotnenim u chlapa a resi to v zahranici?Premyslela jsem ze by jsme sli do zahranici aby nam pomohli nebo myslite ze je to stejne jako v cr?Byli jsme v unoru v cr a me rekli mate lehounce zvysene cislo na zloutenku takze bohuzel vic se nebavily a chlap ma spatne spermie rekli mu ze jde jen a cizimi otehotnet.

rozitta
15. říj 2022

Co prosím? Proč byste problémy s otěhotněním měli řešit v zahraničí? Jakože tam mají mít lepší doktory? 😁

lauriak
15. říj 2022

V CR je najviac reprodukcnych klinik na pocet obyvatelov. Chodi sa sem dat oplodnit polka europy takze v zahranici to lepsie zrejme nebude 🤷🏼‍♀️

lencaa11
15. říj 2022

To je blbost pokud máte problém skrz těhotenství atd tak v Cr jsou různé reprodukční centra tam to vše řešit kdyby chlap měl úplně k.o spermie jde to řešit dárcem

levandule_k
15. říj 2022

Tak asi první zálečit žloutenku...

Já osobně bych si pak nasadila ostropestřec, podporuje regeneraci jater a doplnila nějaké vitamíny pro chlapa, éčko zinek selen, ty jsou důležité pro spermie.

Pokud se vám nelíbí jedno reprodukční centrum, řešit to v jiném.

autor
15. říj 2022

@lencaa11 darcem to ja prave nechci.a manzel taky ne jde mi o to taky ze mam lehounce zvysene ty testy na uloutenku o pul cislicka rikala jsem dr ze jestli to nemuze nekdo ode me chytit tak pry ne ze to bude dobry ze mozna se laborator spletla vic jsme neresili jen udelat novy laborku ale na to jsem se uz vykaslala.beru ostropestrec a manzel noc protoze to bral skoro rok a nic spermie se asi vic znicily nebo nevim.

levandule_k
15. říj 2022

Omg spermie se nezničí ostropestřecem to fakt není rostlina proti spermiím...

jijulka
15. říj 2022

a ocekavas ze v zahraničí mu ty spermie opraví? 👀

jasemin26
15. říj 2022

Ahoj,nejprve bych asi pořešila tu žloutenku. Jinak záleží co má muž se spermiemi,můj muž má taky velmi špatné a přesto nám v HK v Sanusu pomohli k synovi. Spermie se tvoří stále,takže pokud se mu prostě tvoří určitě cesta k miminku je. Jinak co nám na zlepšení spermií doporučil Dr přímo z centra, než dost prachy do nějakých všelijakých preparátů,doporučil nám obyčejný rybí tuk. Po pravidelném užívání měl manžel po 4 měsících lepší výsledky. Tak za zkoušku nic nedáte😉. Držím palce

palja
15. říj 2022

Ostropestřec je na pročištění organismu. Ano, užívá se při problémech s játry, ale pokud má žloutenku, tak by to měl zaléčit, to ani ostropestřec nepomůže.
Spermie u chlapa může zlepšit selen a zinek. Známý měl taky velmi špatné spermie a tyhle vitamíny to trošku zlepšily, ale i tak se ti dotyční nevyhli ivf. Povedlo se se hned na poprvé, mají zdravou dcerku.
Byli na klinice v ČR.

jijulka
15. říj 2022

@palja ja myslim ze nema žloutenku, ze ma mírně, hranicne vyssi bilirubin nebo nejaky jaterní enzym. Pokud by měla zloutenku, tak uz ji resi infekce

marge_s
15. říj 2022

Takze na dalsi testy jste se vykaslala, ale chcete vymyslet neco v zahranici? 🤔 to dava smysl. Kor kdyz za to zaplati mnohem vyssi cenu nez tady atd…. Cele to nedava smysl

autor
15. říj 2022

@jijulka mam neco mirne zvyseny rikal dr ze se nemusim niceho bat.ano vykaslala jsem se na dalsi test.jen rikal ze doporucuje jeste jednou jit.ze se vysledky mohli splest.ze se nemusim niceho bat ani kvuli synovi a pod.ano chtela jsem zkuait v zahranici zda by to bylo jine.rikal ze pokud chci tam mam jit na ambulanci kde leci jaterni testy.

palja
15. říj 2022

Manžel měl taky vyšší jaterní testy. Dodržoval jaterní dietu, pil ostropestřec a bral na to i léky. Na kontrolních odběrech byl několikrát. Alkohol nepije, jí dá se říct zdravě a zhoršilo se mu to během roku, když se nechal několikrát očkovat nepovinným očkováním. Nyní má hodnoty v pořádku, ale stále ho hlídají.
Pokud chcete otěhotnět, taky byste to měla řešit co nejdřív, ty hodnoty se nezlepší hned.

autor
15. říj 2022

@palja ja jako zena mam asi ty testy vyssi.manzelovi zjistily 100% nefunkcni spermie tak nevim prave koupim jeste ostropestrec.alkohol take nepiju jen mam docela nadvahu tak se snazim omezovat tucny mastny cukr a tak.ja uz prave mela ty hodnoty spatne po porodu. Dekuji vsem.

jijulka
15. říj 2022

tak jestli ms nadvahu (obezitu?), pak ty jaterní testy budou vyssi z duvodu ztucnelych jater. Zhubnu, dej si jaterní dietu a budes mit jatra zas v poradku.
A urcite je to ke kontrole

marge_s
15. říj 2022

Tak pokud ma 100% nulu a rekli Vam, ze to pujde jen s darcem, tak z toho nic nevycaruji nikde a ani tomu nepomuzou litry ostroperce 🤷🏾‍♂️ Ono to z tech prvnich prispevku nebylo zrejme. Ale pokud se vam to nezda, tak bych pro klid zkusila jinou kliniku tady v CR, at nerozhazujete zbytecne prachy, jestli jim to nevyjde jinak.

monika3456
15. říj 2022

ČR má jedny z nejlepších klinik v Evropě. Jezdí sem plno zahraničních klientů. Pokud potřebujete něco horšího a dražší, tak vycestujte 😉