Pomůže Ovitrelle při malé děložní sliznici?
Holky co si o tom myslíte, dnes 10 DC doktor vidí folík, blíží se ovulace 12-13 DC , zítra si mám píchnout Otrivelle ... myslíte, že se to může chytnout? A nevíte jak ta potvora roste rychle? Piju kontryhel, maliník, grepy a za sliznice je menší než minulý měsíc :((( Jsem z toho zoufalá, tenhle měsíc jsem po biochemickém těhu, odešlo to a hned dle UZ se můžeme snažit znovu, ale ta pitomá sliznice 😢😢😢
@lencaa11 jejda toho je teda, ale docházíme do centra, takže nějaké vyšetření už máme ... spermiogram, hormonální profil, genetiku - to vše v pořádku, věřím a doufám v to, že když si mám zítra píchnout Otrivelle a dnes sliznice 4,4 tak si říkají, že by to mohlo vyjít, když minulý měsíc to taky vyšlo (ale to byla sliznice 10 DC 5,5 mm), teď je menší 😢
Mě na sliznici předepisovali Estrofem. Po tom rostla ukázkově.

@laiila našla bych si na netu něco na posílení sliznice pokud ji máte malou tak asi ani injekce nepomůže nemá se jak to tam zachytit - Ve vašem případě bych dále doporučil provést všechna vstupní vyšetření při diagnostice neplodnosti – vyšetření štítné žlázy, hematologické vyšetření, vyšetření reprodukční a buněčné imunity, vyloučení celiakie, endometriózy a infekcí – chlamydie, toxoplasmy. U partnera kromě základního spermiogramu též vyšetření integrity DNA spermií. U obou partnerů karyotyp a genetické poradenství a postkoitální test.