Používáte při sexu nějaký gel nebo olejíček?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda někdo používáte při sexu nějaký olejíček nebo gel, který ale nebrání početí? My se snažíme od ledna, ale bohužel jsme občas používali olejíček a vůbec mi nedošlo, že by to mohlo být nevhodné kvůli spermiím "tam dole" vznikne blbé prostřědí a spermie zřejme se nestihnou dostat ani k vajíčku... Takže nyní se snažíme o mimi bez jakýchkoliv gelů, olejíčků... tak snad nám to brzy taky vyjde.
Nedoporučuje se používat olej ani gel při snaze o početí kvůli spermiím, je to tak.
My máme gel a už jsem v 9.tydnu. ..
To ani neznám 🙂 my máme durex tresnovy 🙂 🙂
Preseed gel je primo na podporu otehotneni
My pouzivame silikonovy doer, nikde ale nepisou, ze by mel byt spermicidni. To bychom na tom dreli teda dost zbytecne 🙂🙂🙂
My tak používali Conceive plus.protože na většině lubrikantu píšou, že mohou zpomalovat spermie :-/ 🙂
@jitavm My jsme používali gel (po prvním porodu bych sex bez gelu nedala) a úplně v pohodě, otěhotněla jsem hned první měsíc.
my jsme tenkrát s manželem také používali gel a stále se mi nedařilo otěhotnět (cca 5 měsíců) a když jsem ho pak vysadila, tak jsem byla těhotná 🙂
@ell88 Děkuju moc, já teda taky doufám. Snažíme se jakoby od konce ledna, ale musím říct, že příležistosí moc nebylo zatím... měla jsem bouračku s autem, takže jsme se s přítelem moc neviděli jeden měsíc a teď mám pro změnu zlomenou nohu. Tak doufám, že to špatný už mám vybraný a bude už jen a jen dobře.
Teda to je krásný že budete mít už třětí dítko 🙂 Moc gatuluji!!
@prcekverunka Děkuju moc za odpověď. Teda mně to přijde strašný štěstí že se to takhle podaří někomu napoprvé. Úplně závidím 🙂
Nahlodali jste mě, objednala jsem teda ten Conceive plus, doufám, že zítra bude doma 😀
My jsme používali skoro půl roku a taky jsem četla že lubr.gel zpomaluje spermie 🙂 ale nepoužívali jsme ho vždy jak kdy ale nakonec jsem stejně otěhotněla takže hlavu vzhůru a držím palce 🙂
@jitavm No jak to tu čtu, tak asi ano. A nám se to povedlo na poprvé u obou dětí.
tak dnes mi Conceive Plus dorazil 🙂
Mě včera. Přemýšlím, že bych ho prodala dál, ale to je asi blbé, když je to taková "intimní" věc:-/

kessa@ moc děkuji za radu 🙂