icon

Pozitivní test 10 dní po ovulaci. Mohu věřit výsledku?

monyscerna
20. črc 2023

Holky prosím dnes jsem si ráno dělal test-mamatest a vyšel mi pozitivní🤩 Je to možný? Jsem cca 10dpo asi 😀😇 Druhá čárka naběhla hned v limitu... Nechce se mě tomu moc věřit, vždycky když jsem byla nebo nebyla těhotná viděla jsem max ducha a pak přišla MS... ale takhle 2 čárky ne 😀☘️🙏 Nemohlo by to být falešné pozitivní?? Nevím zda se mám potichu radovat 🤩☘️🙏 zadarilo se??

Pozitivní test 10 dní po ovulaci. Mohu věřit výsledku?Pozitivní test 10 dní po ovulaci. Mohu věřit výsledku?Pozitivní test 10 dní po ovulaci. Mohu věřit výsledku?
martina0888
20. črc 2023

Vypadá dobře. To falešné nebude 😁Držím palce, ať sílí 🍀🍀 Minulý měsíc jsem to měla podobně...Nyní jsem v 7 tt a zatím je vše ok.

helen_h
20. črc 2023

@monyscerna No tedy, to už je tu další cyklus? Vím, že jsi sem testy dávala i předtím, ale tohle je jiná "káva", to fakt hned takhle od prvního výsledku vypadá pozitivní!

monyscerna
autor
20. črc 2023

@helen_h no příroda si se mnou asi zahrava 😀🙈 nebo nevím.. Ale tohle mě překvapilo tak snad je to opravdu pozitivní 🙏

monyscerna
autor
20. črc 2023

@martina0888 děkuji tak snad 🙏☘️

katherine177
20. črc 2023

@monyscerna také jsem měla 10 dpo jako vy a byla jsem těhotná

lauriak
20. črc 2023

Toto vyzera dobre. Tak snad to uz vyslo!

lencaa11
20. črc 2023

@monyscerna vypadá to dobře testovat dál ☘️☘️

teenyel
21. črc 2023

Takovou jsem mela taky 10DPO a digitalni clearblue ukazal 1-2 tydny. Ted jsem z toho zacala 8.mesic 🙂 drzim palce 🙂🍀

monyscerna
autor
21. črc 2023

@teenyel děkuji 🤗☘️ clearblue mám doma, tak snad mě to potvrdí v dobrém 🙏☘️