Přání na vánoční dárek. Kdo čeká do menstruace?
Ahoj, tak snad to klapne a bude to dárek k vánocům 🙂 má tu nikdo taky 6- 7 dní do ms? A čeká zda se zadařilo
@jasmina1992 Já to čekám zítra ,snad ms konečně nedorazí, snažíme se od června.
@isabellacheerful Ahoj take jsem 6 dpo 🙂
@katherine177 jeee no tak držim palce 🙂
@jasmina1992 jak dlouho se snažíte ? 🙂 To čekání vid..
@jasmina1992 děkuji 🙂
@isabellacheerful dlouho se snažíme ale s pauzama 🙂 kdy to máš dostat ? A přiznaky ?Maš ? Mě třeba od ovu bolí břicho i prsa ...
Ahoj holky tak 11DPO a test snehobili 5dni do MS mam strach ze to nevyjde uz mi s toho hrabe neví no,ale unavená jsem bolest břicha od začátku menstruace nejdřív nafoukle břicho a teď nic uz nevim no na UZ to bylo pry ještě brzo
@jasmina1992 jj ja cekam ale bojím se že nic
@lenisska2307 ahoj co dalši test?
@katherine177 ahoj jak jsi dopadla?
@jasmina1992 ahoj ,mám den zpoždění ,ráno na testu toto ,ale bolí mě břicho jak kdyby měla dojít ms,a teď na toaletním papíře při utření hnědé špinění
@katherine177 to bude dobre, snad se jen uhnizduje. Ale carka krasna! Drzim moc palce! 🤍🤍🤍
@vh1610 děkuji 🙂 kéž by ,byl by to hezký dárek k Vánocům
@katherine177 nechci ti kazit radost a strašit tě, ale takový test jsem měla 14dpo večer a bylo z toho biochemické 😫 momentálně prodělávám třetí za sebou 😔 snad budeš mít více štěstí než já a přeji krásný dáreček pod stromeček 😊🙏 my si ho pokusíme pod stromeček udělat, snad z toho nebude čtvrté biochemické 😔
@anonymka227 taky se bojím ,měla jsem biochemické červen, červenec srpen.
@katherine177 to je mi moc líto 💔 posílám ti hodně síly 😘 třeba to tentokrát vyjde ✊ uvidíš, jak ti bude sílit čárka ☺️ já měla biochemické září, říjen, listopad 😫 je to hrozné viď? Přišli ti na něco? Řešila si to? Mě dr poslal v podstatě do pr... 🤷 Nemám testovat a stresovat se, úplně skvělá rada 👌
@katherine177 jsem moc ráda, že jsem našla někoho, kdo si tím také prošel ☺️ všichni okolo mi říkají, buď ráda, že máš 2 děti a neřeš to, jenže nechápou, že ta ztráta bolí úplně stejně 😔 hormony, hlava atd. tomu moc nepřidávají 🙈 každé biochemko obrečím několikrát
@katherine177 takový test jsem taky měla a teď jsem ve 23tt 🙂 a taky jsem hnědé špinila. Já bych hned zašla na gyndu pro utrogestan
@anonymka227 to je pravda ,jak na to nemyslet,také už děti mám ,ale mám 1,5 roku přítele a přál by si miminko ,ty předchozí děti nejsou jeho.Beru Femibion a od 16-25dc Utrogestan .Akorát teď jsem zmatená ,protože v pátek jsem vysadila Utrogestan ,jako že ms dorazí a test byl v té době negativní ,tak teď nevím jestli mám čekat až se to rozjede to špinění nebo nasadit ten Utrogestan
@mydlova mám Utrogestan ,ale teď jsem zrovna v té pauze co se čeká na ms ,tak nevím jestli po 3 denní pauze zase nasadit ,když byl duch na tt ráno a jen špinim
@katherine177 tý jo tak ho zkus nasadit, třeba pomůže ☺️ mě nepomohl, nebo spíš držel ms, ale test slábnul. Za zkoušku nic nedáš ☺️
@anonymka227 dobře zkusím
@katherine177 vyzkoušej, je to buď a nebo ☺️ a zítra si udělej test 👍 držím palečky, aby to vyšlo ✊ nějaké vyšetření si řešila nebo ne?
@katherine177 mi několikrát řekli že když mám od 12dpo pozitivní test tak mám brát utrogestan pořád. 🙂 Já bych ho určitě nevysazovala. Kdyžtak zítra zavolej doktorce 🙂
@mydlova právě že já měla negativní tt tak jsem vysadila a čekala na ms ,ta nedorazila ,udělala jsem test a byl tam duch viz foto výš,je to 4dny od dobrání Utrogestanu(16-25 DC) ,tak právě proto jsem se ptala jestli je možné pak znova nasadit a vlastně pokračovat
11 DPO a furt bílo mam pocit ze to nevyjde 3dny do MS a ani duch
@jasmina1992 11DPO a furt bílo 3dny do ms
@lenisska2307 ahojky ja teda 4 dny do ms dnec cca 9-10 dpo a tt nic ☹ Bolí mě ale hodně břicho tak nevím ☹
@katherine177 ahoj moc aĺe moc držiím palce 🙂

@jasmina1992 Ahoj Slaňačko 😁 jsem mrkla na profil promiň ,já jsem taky ze Slanyho teda teď už Kladno 🙂
Jsem 6dpo 🙂