Prázdninové snažilky: Sdílení příběhů o cestě k uzdravení
Píšu schválně prázdninové jelikož jsem po operaci dělohy, kdy mi odstanilj starou jizvu pk sekcích která byla jen 8mm a nahradili novou krásnou 2 cm. Ale máme ještě 3 měsíce nechat na zahojeni.
Tak kestli chcete přidávejte svoje příběhy;)
@laiila mě se nechtělo dávat každý měsíc a já ještě vlastně nemám povoleno...tak proto jsem to tak dala
@hanulebrabec já jsem po nevydařené stimulaci k 3ivf bohužel začít novou stimulaci taky mužů cca až za 3 cykly 🙄 hrozny to čekání už mě pěkně sere
Ahoj! Já čekám, v pondělí předpokládaný den ms a nic. Dnes jsem 10dpo a vyčkávám. 😊 Ale je to dlouhé a hlavně něco ve mě hlodá a bojí se otestovat abych nebyla zklamaná.
@laiila no my máme taky dovču, ale nacpala mě naštěstí hned ráno tak o to lip 😂 jsem zvědavá co bude vidět. Já teda zatím nespím přes den, končím v 5 hodin kazdej den a kdybych si šla lehnout po práci nespala bych zas v noci tak si jdu radši třeba lehnout dřív 😄 ale ty prsa mi dávají teda, sice je mám pěkně naducaný, ale minuly rok v květnu mi vytahovali bulky z prsou a jak se začínají napínat tak je hrozny 😄
Ahojky, snazim se taky znovu otehotnet, v dubnu jsem ve 21tt potratila,odesla mi zatka a zjisten po pitve placenty zanet v dutine delozni.
Ted mam plodne dny, ale beru antibiotika na anginu. Mam nejake setrnejsi ,kdyby nahodou jsem tedy byla tehotna, ale partner se boji 🤭 aby nebyl nemocny nebo ,aby to nejak neposkodily ty leky -to oplozeni asi 🤷🏻♀️
@hanulebrabec já se k tobě opět hlásím taky se teď budeme znovu snažit

@hanulebrabec Ahoj, jsem taky prázdninová snažilka 😂