icon

Proběhla ovulace po vysazení antikoncepce?

13. zář 2025

Dobrý den, od prvního příznaku ovulace jsem si dělala testy a dnes už čárka slábne.. takže včerejší test lze považovat za vrchol? Včera proběhla ovulace?
Děkuji a omlouvám se že se tak výptavám. Vysadila jsem antikoncepci a tak mě jen zajímá jestli u mě funguje vše jak má a můžeme se snažit o miminko.
Ještě dodám, že jsem začala mít 9.9. k večeru bolesti v podbřišku a hlen, hlen byl ještě včera a bolest/tlak stále přetrvává, takové jakoby tlačení.. jinak bych ani netestovala, netušila jsem že budu vůbec něco takového mít, ty příznaky. Zajímalo mě jestli je to opravdu ono. A teď jsem z toho taková zařazená, že vlastně nevím jestli ta ovulace proběhla nebo ne.
Budu ráda za vaše názory a zkušenosti.

Proběhla ovulace po vysazení antikoncepce?
anonym_2b51e8
14. zář 2025

@anonym_autor test je jen ukazatel hormonů - ne ovulace na 100% to ani příznaky pokud plánujete miminko tak bych se snažila ob den ..a nechala tomu volný průběh ovulaci na 100% by vám řekl lékař

j.a.n.i
14. zář 2025

No, ani jeden z tech testu neni pozitivni... Nicméně nechapu duvod, proc mesic po vysazeni antikoncepce blbnout s ovulacnimi testy.

autor
14. zář 2025
@j.a.n.i

No, ani jeden z tech testu neni pozitivni... Nicméně nechapu duvod, proc mesic po vysazeni antikoncepce blbnout s ovulacnimi testy.

@j.a.n.i neměla jsem v plánu dělat testy, na nic nespěcháme, necháváme tomu volný průběh. Jen jak mě začalo divně bolet na vaječnících a ten hlen tak mě napadlo jestli to není ono a zajímalo mě jestli opravdu a můžu to takhle poznat, to je celé.. protože nikdy předtím jsem tohle neměla.

j.a.n.i
14. zář 2025

Tak na poznani cyklu je daleko lepší mereni bazalni teploty, plus případně to sledovani hlenu.