Proběhla ovulace po vysazení antikoncepce?
Dobrý den, od prvního příznaku ovulace jsem si dělala testy a dnes už čárka slábne.. takže včerejší test lze považovat za vrchol? Včera proběhla ovulace?
Děkuji a omlouvám se že se tak výptavám. Vysadila jsem antikoncepci a tak mě jen zajímá jestli u mě funguje vše jak má a můžeme se snažit o miminko.
Ještě dodám, že jsem začala mít 9.9. k večeru bolesti v podbřišku a hlen, hlen byl ještě včera a bolest/tlak stále přetrvává, takové jakoby tlačení.. jinak bych ani netestovala, netušila jsem že budu vůbec něco takového mít, ty příznaky. Zajímalo mě jestli je to opravdu ono. A teď jsem z toho taková zařazená, že vlastně nevím jestli ta ovulace proběhla nebo ne.
Budu ráda za vaše názory a zkušenosti.

No, ani jeden z tech testu neni pozitivni... Nicméně nechapu duvod, proc mesic po vysazeni antikoncepce blbnout s ovulacnimi testy.
No, ani jeden z tech testu neni pozitivni... Nicméně nechapu duvod, proc mesic po vysazeni antikoncepce blbnout s ovulacnimi testy.
@j.a.n.i neměla jsem v plánu dělat testy, na nic nespěcháme, necháváme tomu volný průběh. Jen jak mě začalo divně bolet na vaječnících a ten hlen tak mě napadlo jestli to není ono a zajímalo mě jestli opravdu a můžu to takhle poznat, to je celé.. protože nikdy předtím jsem tohle neměla.
Tak na poznani cyklu je daleko lepší mereni bazalni teploty, plus případně to sledovani hlenu.

@anonym_autor test je jen ukazatel hormonů - ne ovulace na 100% to ani příznaky pokud plánujete miminko tak bych se snažila ob den ..a nechala tomu volný průběh ovulaci na 100% by vám řekl lékař