Proběhla už ovulace?
Dobry den, mam dotaz, merim si bazalni teplotu kazdr rano, probehla ovulace? Moc dekuji 🙂

@sudylichozrout a co u mne? Díky
@sudylichozrout ja si ale delala ovu testy a byli i v te dobe pozitivni...tak prave nevim jak s tou teplotou 🙂
@dzafi mas fotku toho pozitivniho testu? Pockej dalsi dny, uvidis, co bude teplota delat.
@slunecnice358 Oficialne z tech testu neni pozitivni ani jeden, ale nektere holky maji jako maximum toto a normalne otehotnely. Vypada to u tebe na ten 16. den cyklu, takze ovulace plus minus do tech 24 hodin.
@sudylichozrout děkuji... myslím, že ten 16dc to mohlo být. Večer jsem podbřišek cítila... druhý den ten test zase slábl... fotka 16dc je až po zaschnutí takže je slabší.
@slunecnice358 fotku uz nemam, ale byli stejne silne carky
@slunecnice358 rekla bych, ze 16DC je pozitivni (podle navodu negativni), jen jsi netrefila ten spravny cas na silnejsi carku. 🙂 ale i tak nemusis ovulovat, ja takove testy mela (dr.max) a ovulovala jsem 🙂
@ttm Jeeee, tak to pardon, jsem trubka 😀 Dík za opravu. Tož zakladatelko, neber mě úplně vážně, spletla jsem to 🙂 Nicméně co si tak pamatuju, tak doktorka mi říkala 0,4-0,5 stupně. 0,2 je málo, si tedy myslím. Ale nevím, já neměřím, jen jsem se o tom bavila kdysi s doktorkou jako o možnosti antikoncepce. Nechci brát HA.
@leymea díky za zprávu. Sdílím tvůj názor. Myslím ze ovu proběhla 16 dc.
@slunecnice358 drzim palce 😉
@leymea děkuji moc. Jsem napnuta... říkali jsme si , že jen tak zkusíme, ale teď jak se to zrealizovalo tak jsem napnuta jak ksandy 🤣
Ahojte, co říkáte na můj graf? Jasná anovulace? Brala jsem rok duphaston a toto je první měření po vysazení, takže předešlé grafy byli zkreslené nejspíš kvůli němu. Nejspíš jsem ovulaci VŮBEC neměla. Nevím, proč mně první Dr. Nejistila,jedrli ovulace vůbec u mě probíhá. Nemáte někdo podobné zkušenosti?
@avokaroh99 Ahoja, vypada to tak. Nebo take zalezi na tom, jak dlouhy cyklus budes bez D. mit. Ovulace muze dorazit treba za tyden a cyklus bude treba 48 dnu.

@dzafi Ahoj, urcite jeste ne, respektive mas tam malo udaju. Bazalni teplotou se da ovulace odecist v pripade, ze je poslednich sest teplot vyssich nez tri predtim. A ovulace probehla prave v ten poslednich nizkych teplot. Teplota po ovulaci vzroste zhruba o pul stupne a zustava konstantne vyssi po cely zbytek cyklu. Pokud je vyssi osmnact dni, je tehotenstvi pravdepodobne. Poovulacni faze trva u zdrave zeny maximalne 16 dnu. Takze tech osmnact dnu vysokych teplot uz je pak jasnych.
Tobe se po jednom vykyvu vratila teplota na predovulacni hodnoty.