Proč je těhotenský test ráno pozitivní a večer negativní?
Chtěla bych se zeptám vím že se testovat nesmí dřív ale nešlo mi to po každé sláby duch skoro neviditelný . Po vynechaní m/s 1 den jsem to zkusila zas a vyšel silnější duch ale když jsem to zkusila večer zas byl negativní nechápu proč jestli to je tím že sem měnila test .
Jsem z toho docela zmatený
Přikládám foto a prosím o radu
1 test dělaný 2 dny před ms
2 v den vynechání
3 ten den ale večer

@sarcz kdyby HCG byl v moči tak jsou // na všech testech - vaše testy jsou negativní
Žádný není pozitivní.
V ranní moči je koncentrace hormonu nejvyšší - je to hormon vyfiltrovaný za celou noc. Dozději ve dne pak záleží, jak moc pijete a močíte, ale doba, ze kterou je hormon sbírán z krve do moči je prostě kratší. proto pokud by na ranním testu byl slabý duch, je pravděpodobné, že v testech z moči odebírané přes den bude koncentrace hormonu tak nízká, že ji etst nezachytí a bude tudíž negativní. Proto se má testovat z ranní moči.
Na fotkách ale Bohužel nevidím pozitivní test ani na jedné, takže myslím, že se spíš ms brzy dostaví. Bohužel.
Žádný není pozitivní.
@hennrietta po týdnu test byl pozitivní i doktor to potvrdil s krve . Ale před pár dny došlo k potratu takže zase nic :( .
@hennrietta po týdnu test byl pozitivní i doktor to potvrdil s krve . Ale před pár dny došlo k potratu takže zase nic :( .
@sarcz oh, to je mi moc líto...

@sarcz je lepší testovat ráno kvůli koncentraci moči, u testů záleží na jejich citlivosti