Proč těhotenské testy ukazují nejasné výsledky?
Já už fakt nevím, co to s mým tělem je. S mým tělem a nebo s těmi těhotenským testy! 😂 každopádně mi SKORO každý měsíc vylézají 👻 na testech.
Vyzkoušela jsem všechno!!! Maxe, Pepino, Livsane, Facelle.. minulý měsíc jsem si objednala nějaké testy z internetu. A teď se držte. Mě už to přijde fakt vtipný. Mám 3 dny po MS, minulý měsíc mi byl nasazen progesteron, takže musím hlídat ovulaci. Každopádně jsem si rozhodla udělat deníček, že si tu ovu budu fakt hlídat. Přišla jsem z práce, udělala ovu test a co mě nenapadlo. Tak tam ze zvědavosti loupnu i těhotenský. Absolutně se žádným záměrem, opravdu zvědavost, jestli OPĚT vyleze duch. A koukejte….přidám asi kompilaci 👻 do komentářů
Napadá vás, co sakra se mnou není v pořádku?! 😂🤯
@nicoleluan 👻 může způsobit léky které berete nebo hormony v těle dr max - je zajimavej ☘️☘️
@lencaa11 ten proge beru měsíc. Co ty testy před? To mám všechny testy vyškrtat? 😄 já už se tomu fakt musím smát 🤪 blazinec
@lencaa11 hlavně je starej… mám pocit tak 4-5 měsíců zpět 👀😄 a nic z toho
@nicoleluan Jakože te´d jste 3 dny po skončení ms?? (Jen tedy na prvním testu nic nevidím, ten bych hodnotila jako negativní.)
Ovšem jestli vám pořád čárka vychází a to různě během cyklu, myslela bych, že to už by stálo za to nechat si zkontrolovat HCG z krve Třeba předtím proběhlo nějaké molární těhotenství a te´d zůstává zbytková hcg, aspoň by byl důvod pořádně zapátrat po příčině, protože zvýšená hcg by bránila otěhotnění.
Sestřenice mého muže měla nějaký problém v hypofýze a tělo si myslelo, že je těhotná. Bohužel léčba byla na hodně dlouho a nakonec měla tzv. stará a nekvalitní vajíčka a nemožnost mít vlastní dítě. Je to tedy vzácná porucha, ale asi bych se nechala raději vyšetřit, když máš v těle neustále zvýšené HCG
No já opravdu skoro každý měsíc mám ducha. Samozřejmě ne každý.
Ale je to zajímavé… asi to řeknu tedy na gyndě 👀😄
@nicoleluan určitě by to chtělo udelat kompletní vyšetření aby jste věděla zda jste ok ...a štítnou žlázu kontrolu taky může dělat paseku ☘️☘️
Jenom sem přihodím, progesteron ducha určitě nezpůsobuje, to je úplně jiný hormon 🙂 zajímala by mě spíš hladina LH, to je hormon podobný HCG, tj. třeba v době ovulace i krátce po ní na něj reaguje i těhotenský test poměrně běžně...
@laxesis jsem 3 dny po ms. Takže na ovu čekám. LH hormon mi roste skokově. Rozdíl pár hodin. Mívám krásně pozitivní ovu testy.
@nicoleluan a po zbytek měsíce je tedy ovulační test čistý, ano?
Jde o to, že ho můžete mít celkově vyšší hodnotu, nicméně u gynekologa bych to zmínila rozhodně, pozitivní testy může způsobit i řada nebezpečnějších věcí, než jen rozházená hladina hormonů. Každopádně držím palce, ať je to jen nějaká banalita🙂
@nicoleluan mě takto vycházely testy , když jsem měla cystu. Zkuste zajít k dr. aby vás zkontroloval.
@laxesis to jsem nikdy potom nezkoušela.
Teď první měsíc dělám fakt poctivě testy kvůli progesteronu.
Měsíce před jsem to brala jen jako utvrzení, protože ovu cítím. Vždy ji poznám. Takže jsem se testovala tak jeden, dva dny před ovu, v den ovu a pak už ne.
Teď testy nejsou čisté.. moment, vyfotím
Měla jsem duchy a mírnou pozitivitu při ovariální cystě.
@janches já byla minulý měsíc. Vše zkontrolováno
Ale o testech jsem se tedy nezmínila. Řeší teď proč vždy cca týden před ms špinim
Ale uvnitř je vše ok
@nicoleluan ono takové lehké duchy může mít na ovu testu člověk celý měsíc, ale nemělo by to být silnější, než je zdrávo🙂 každopádně jestli vás kontrolují, tak to je dobře🙂
@laxesis ovu takto a těhotenský zaschlý takto (dnes)
@laxesis mě přijdou okay. Podle Google 👀😄
špinění jsem měla x let a vždy vše ok i jsem 3 otěhotněla v tom bych asi háček neviděla spíš bych řešila přesně jak se zde píše hormony celkově ,štítnou žlázu , možná bych si nechala udělat lepší cytologii,ještě testy na různé bakterie atd ...takové celkové vyšetření je pravda že i cysta dělá 👻 ...ještě bych podle ultrazvuku zjistila zda ovu probíhá test ovu není ještě záruka ...aspoň podle mého lékaře
@nicoleluan
@lencaa11 já kvůli tomu změnila doktora. Nový doktor mě prohlídl, udělal cytologii i testy - přesně jak vy píšete. Ultrazvuk opravdu pečlivý. Takže v tomhle jsem myslím, že jsem posichrovaná 🤷🏼♀️
@nicoleluan jojo, toto vypadá v pořádku...tak babo raď :D jsem zvědavá, co poví doktor, ty důvody pro pozitivitu můžou být tyto:
předchozí ukončené těhotenství
vaječníkové cysty
onemocnění ledvin
určité druhy rakoviny
poruchy, které ovlivňují hladiny hormonů, zvláště u žen v menopauze nebo kolem menopauzy
tumory buněk, které by tvořily placentu
ale věřím, že to nebude nic takového, bývá to poměrně vzácné
@laxesis 🫣🫣🫣🫣🫣🫣
@nicoleluan nemuzete mit cystu? Nebo bylo biochemicke. Nebo skocte na krev a vite hned
@hanaalb cysty nemám určitě. Mám náběh na PCOS jinak vše okay. Opravdu mi udělal pečlivý ultrazvuk

První test je dnešní.