Prosím, někdo šikovný, kdo rozumí těhu testům?
Jedna čárka nejsi v tom.
Dvě čárky jsi v tom.
Celá praktická část těhotenského testu😀
@nanyh Tak tak chytrá jsem fakt taky 🤣 Vzhledem k letům, které jsem strávila ve škole, předpokládám, že umím i číst 🤣 Proto jsem chtěla někoho, kdo tomu opravdu rozumí, například, zda je možné test udělat špatně, atd..
@tynka9 Den před ms slabý duch, první den ms opět, další den bílo. Zkusila jsem dnes, den po ms, a opět duch, dokonce silnější než ty dva předchozí a ani nebyl z rána. Může být test i falešné pozitivní?
@verulevrtule Dej sem fotky. Kouknem na to.
@verulevrtule Za mě je pozitivní! Kdy má být MS?
@pincola No právě že mám po ní, viz výše 🤣 jedno dítě už mám, tak vím, jak vypadá pořádně pozitivní test, ale v tomhle mám zmatek, navíc jsem v srpnu potratila a moc bych si přála druhé, tak jsem si říkala, jestli si to fakt člověk nemůže i vsugerovat 🤣
@verulevrtule podle mě test špatně udělat nejde a vsugerovat si můžeš třeba příznaky, ale vyšší hcg těžko 😉 oba testy jsou slabě pozitivní, to určitě ano a určitě se tu najdou maminky, kterým proběhla i ms a těhotné byly. Asi bych zkusila ještě za pár dní a pak se objednala k dr, s tím, že termín poslední ms bych uvedla tu předcházející a ne tuto. Ale kdo ví, někomu to takhle vycházelo třeba i při cystě, ale to jsem nikdy nezažila, tak nevím. A tím zkušenosti nemám. Ať by to bylo tak nebo tak, kontrola za pár týdnů u dr je asi na místem
Asi bych se radeji nechala zkontrolovat, pripadne zasla na krev jako samoplatce...ja takhle bohuzel mela mimodelozni tak bych byla obezretna... Drzim palce at je vse v pohode!!!
@tynka9 Dekuji 😘 jsem objednaná v pátek na prevenci, takže to už teď hrotit nebudu, spíš mě znepokojilo, že před ms ano, pak klasická ms Teda místo 7 dní jen 5, ale dost silná a teď zase duch, je to divný, tak snad to bude ok
@aaa42 No právě, stačil potrat, ještě tak tohle, fujky, ani nepřemýšlet 🙁
@verulevrtule určitě to s dr prober. Pokud by to těhotenství bylo, tak velmi pravděpodobně ještě vůbec nic neuvidí, to bude ještě brzy, ale alespoň bude vědět, že se něco děje a třeba si tě objedná za další 2-3 týdny nebo tě pošle na krev...držím palce, ať ke vše v pořádku
Ty testíčky jsou slabě pozitivní. CHce to ještě nějaký den, jestli budou sílit. Něco tam je určitě, jestli to bude prosperovat, na to se musí počkat. Držím palce!!
@tynka9 Dekuji
@verulevrtule já jsem měla taky takhle slabě pozitivní testy až jeden den úplně bílo. Jednalo se o biochemické těhotenství. Doufám že tohle nebude tvůj případ. Držím palce 🍀💞✊
@palja ja mela v srpnu bohuzel to stejne,5dnipred MS spineni,coz ja nikdy nemivam,tak jsem udelala test a tam.slaba carka.Moje radost ale vystridalo zoufalstvi,carka zacala slabnout,az byl test uplje bily a prisla MS,takzetaly biochemicke,bylo mi horzne,ale hned dalsi mesic se zadarilo a ted jsem v 11tt🙏🙂
@verulevrtule můžeš mít klidně menses a být v tom 😉držím palce
@palja Dekuji, no uvidíme, je to nějaky divný 😁
@amazonkajanik děkuji
@verulevrtule hele,já už to tu psala xkrat. Teta nepoznala,že je po 3.v tom. Celou dobu menses a k tomu byla obézní. Až když šla k doktorovi kvůli hrozné bolesti břicha,tak se vlastně dozvěděla,že nejen že je těhotná,ale rovnou i rodí 😂
A bratranec je v pohodě,dnes sám otec dvou kluků. A asi nad nimi musí stát všichni svatí,páč jim ten nejstarší před lety vypadl z 2.patra a byl jen potluceny 🤦
@amazonkajanik Tak to je paráda 🤣 Tak u mě to asi nehrozí, já jsem naopak hodně hubená, a když jsem šla k porodu, tak se mě ptali, co tak chci, neboť bricho jsem neměla skoro žádný 🤣 mě spíš hrabe z těch testu, skoro to vypadá, že si ze mě dělaji prcu, dva, tři testy pozitivní, pak pár dní nic, a pak zas 🤣
Kup si digitální. Je dražší, ale mě ukázal pozitivní výsledek po 14 dnech co jsem měla zmeškanou MS
@pommpomm1 No jenže mě právě ms včera skončila 🙈
@verulevrtule Může to být i biochemické. HCG se nějakou dobu drží. Pokud test bude sílit, tak to tam zůstalo🙂 Pokud ne, tak bohužel...
@pincola No tak, uvidím co v ten pátek doktor, nezbývá, než čekat 😢
@verulevrtule Klidně ho zkuste ještě před návštěvou doktora. Kamarádka měla MS do 4. měsíce

A otazka je kde??? Na těhu test stačí bohatě návod, ať to tu tak často nevypadá...