icon

Různé výsledky těhotenských testů v různých těhotenstvích. Měla jste některá?

majda2023
24. lis 2025

Ahojky, omlouvám se jestli je to matoucí, ale chtěla bych se zeptat zda někdo měl v různých těhotenství i různě pozitivní testy. První těhotenství jsem zjistila dlouho (menstruovala jsem i přes těhotenství). Druhé těhotenství jsem zjistila již pět dní před ms. Dělaly jsme si s kamarádkami srandu a dělali si testy a mně vyšel pozitivní (bohužel to nevyšlo - zjistila se rakovina, miminko zemřelo ještě v děloze, přišla jsem i o vaječník). Každopádně teď je vše v pořádku a snažíme se o miminko. Dnes jsem to nevydržela a udělala si test. Nic. Ani falešný duch 😂. Tak mě zajímalo zda tu ještě šance je? Je pravda mám pocit, že se to tenhle měsíc povedlo podle příznaků...tedy podle chybějících příznaků. Břicho mě bolí jako na ms, ale poslední dva roky mě vždy bolí v kříži před ms...a teď nic jako u posledního těhotenství. Děkuji všem za odpověď

lencaa11
24. lis 2025

@majda2023 šance je pořád dokud nedojde Ms záleží kdy má přijít Ms ,délka cyklu atd...

majda2023
autor
24. lis 2025
@lencaa11

@majda2023 šance je pořád dokud nedojde Ms záleží kdy má přijít Ms ,délka cyklu atd...

@lencaa11 délka cyklu je 30 dní. Ovu podle utz proběhla 15-16.11. do ms zbývá 5 dní

anonym_d32607
24. lis 2025
@majda2023

@lencaa11 délka cyklu je 30 dní. Ovu podle utz proběhla 15-16.11. do ms zbývá 5 dní

@majda2023 no, tak to je hromada casu. Jo, v kazdym tehu jsem mela pozitivni testy jindy a jinak. Posledni byl asi 5 dni po vynechani MS jen tuseny dusik 🙈 a ted je to akcni batole.

majda2023
autor
24. lis 2025
@anonym_d32607

@majda2023 no, tak to je hromada casu. Jo, v kazdym tehu jsem mela pozitivni testy jindy a jinak. Posledni byl asi 5 dni po vynechani MS jen tuseny dusik 🙈 a ted je to akcni batole.

@anonym_d32607 tak to moc gratuluji. Tak budu doufat. Děkuji moc

reeeza
25. lis 2025

Máš ještě čas na pozitivní tt 🙂 Já to u každého těhu měla jinak. U prvního jsem měla pidi dušíka až 13dpo. Dřív fakt vůbec. U dalšího těhu asi 10dpo a u posledního jsem lovila ducha už 7dpo i jsem si dělala ovuláky, které opravdu 7-9dpo sílily ( zachycují i hcg někdy dřív než tt) a 9dpo už jsem měla nepatrný téměř neviditelný stínek.
Držím palečky 🥰🙏

reeeza
25. lis 2025

Jestli chceš testovat už teď a trochu si zalovit duchy, můžeš vše sdílet ve skupině " snažilky" 🙂

anonym_cc142c
25. lis 2025

Ja jsem u prvnich svou mela dalnice uz v den ocekavane ms. A ted u treti jsem 2 dny po vynechani mela jenom pididucha.

anonym_2093a4
25. lis 2025

Vydrž, na pozitivitu je ještě čas 😉 já u prvního byla po IVF a ducha jsem měla o poznání déle, než všechny snažilky všude psaly a já byla nervní akorát. Druhé vyšlo přirozeně, poslední cyklus před plánovaným KETem, tak jsme to nečekali. V tu dobu jsem měla i zde.problém a až po několika dnech jsem si říkala, že vlastně nedorazila MS, slabou čárku jsem měla až nějakých 5-6 dní po termínu MS. Teď zkoušíme ještě třetí a jsem už 3 cykly také nedočkavá a pořád testuju 😃 držím palce, ať se čárka objeví 😉

majda2023
autor
25. lis 2025
@anonym_2093a4

Vydrž, na pozitivitu je ještě čas 😉 já u prvního byla po IVF a ducha jsem měla o poznání déle, než všechny snažilky všude psaly a já byla nervní akorát. Druhé vyšlo přirozeně, poslední cyklus před plánovaným KETem, tak jsme to nečekali. V tu dobu jsem měla i zde.problém a až po několika dnech jsem si říkala, že vlastně nedorazila MS, slabou čárku jsem měla až nějakých 5-6 dní po termínu MS. Teď zkoušíme ještě třetí a jsem už 3 cykly také nedočkavá a pořád testuju 😃 držím palce, ať se čárka objeví 😉

@anonym_2093a4 děkuji moc. taky držím palečky!

majda2023
autor
25. lis 2025
@anonym_cc142c

Ja jsem u prvnich svou mela dalnice uz v den ocekavane ms. A ted u treti jsem 2 dny po vynechani mela jenom pididucha.

@anonym_cc142c tak doufám, že to bude tak i u mě. Děkuji

majda2023
autor
25. lis 2025
@reeeza

Máš ještě čas na pozitivní tt 🙂 Já to u každého těhu měla jinak. U prvního jsem měla pidi dušíka až 13dpo. Dřív fakt vůbec. U dalšího těhu asi 10dpo a u posledního jsem lovila ducha už 7dpo i jsem si dělala ovuláky, které opravdu 7-9dpo sílily ( zachycují i hcg někdy dřív než tt) a 9dpo už jsem měla nepatrný téměř neviditelný stínek.
Držím palečky 🥰🙏

@reeeza děkuji moc. Je tedy pravda někde jsem zaslechla že ovu testy fungují taky tak.

majda2023
autor
25. lis 2025
@reeeza

Jestli chceš testovat už teď a trochu si zalovit duchy, můžeš vše sdílet ve skupině " snažilky" 🙂

@reeeza tak já testuji hlavně kvůli doktorům. Abych se objendalan na onkologii a ultrazvuk k Apolináři. Doktor říkal že az se povede musíme zkontrolovat. Takže mám spíš strach aby to nedopadlo jako posledně