icon

Rychlé změny v síle čárky na ovulačním testu?

10. srp 2025

Ahoj,
s testy nemám moc zkušeností. 7.8. jsem dělala první a bílo, druhý den 8.8. ráno slabounká čárka a další dva během dne bílé. Včera jsem dělala další a večer zase slabší čárka. Dnes kolem 16h jsem udělala další a ten byl skoro silný jako kontrolní. O dvě hodiny později zase o něco slabší. Je možná takto rychlá změna v síle čárky? Je možné, že pozitivní byl někdy během dne nebo v noci a odpoledne už mohl tak rychle zeslábnout? Schválně jsme mezi němi nepila. Jediný styk byl před 3 dny. Vůbec nevím, na kdy tedy ovulaci určit. Nejsilnější bolesti jsem měla včera večer a během dneška. Přidávám fotku nejsilnějšího testu.

Rychlé změny v síle čárky na ovulačním testu?
anonym_f62b76
10. srp 2025

@anonym_autor tento není ještě pozitivní a hlavně se má testovat od konce Ms každý den 2 krát třeba dopoledne a večer test je jen ukazatel hormonů ne záruka ovualce jen ukáže hormon ale ne ovu snazila bych se podle chuti ...

autor
10. srp 2025
@anonym_f62b76

@anonym_autor tento není ještě pozitivní a hlavně se má testovat od konce Ms každý den 2 krát třeba dopoledne a večer test je jen ukazatel hormonů ne záruka ovualce jen ukáže hormon ale ne ovu snazila bych se podle chuti ...

@anonym_f62b76 včera jsem neměla možnost, byla jsem odjetá pryč. Proto až večer. Večer byla opravdu nepatrná, až odpoledne takto tlustá. Vim, že pozitivní není, ale mohl být přeci klidně během dnešního rána/dopoledne. Zajímá mě, jestli je možné, že by to tak rychle kleslo.

ileni
10. srp 2025

Pak to klesne rychle, ale! ovulační test je pozitivní 24-48 hodin před tím, než proběhne ovulace, takže pokud si myslíš, že ovulace byla včera večer, měla bys test pozitivní čtvrtek/pátek

autor
10. srp 2025
@ileni

Pak to klesne rychle, ale! ovulační test je pozitivní 24-48 hodin před tím, než proběhne ovulace, takže pokud si myslíš, že ovulace byla včera večer, měla bys test pozitivní čtvrtek/pátek

@ileni ne, to si samozřejmě nemyslím. Mě spíše zajímá, jestli je možné, že pozitivní test byl dnes ráno/dopoledne, když teď odpoledne začal takto rychle klesat. Nekdo píše, ze má testy pozitivní třeba i dva dny, tak me to zmátlo. Zkratka mi jde hlavně o to, jestli by mohl být prudký nárůst a pokles během 24h. 🙂 ovulaci bych tím pádem cekala dnes vece, zitra nebo pozítří 🙂

anpineapple
10. srp 2025

Ano, může být velmi rychlý pokles během pár hodin. I nárůst 😊

anpineapple
10. srp 2025

Dokonce se to může i každý cyklus lišit. Jednou jsem měla testy pozitivní den, další cyklus zas zeslábly během pár hodin.

autor
10. srp 2025
@anpineapple

Ano, může být velmi rychlý pokles během pár hodin. I nárůst 😊

@anpineapple super, děkuji za odpověď! Uvidím zítra a pokud bude pořad slábnout, budu předpokládat, že pozitivní mohl být někdy ráno/dopo. Během dvou hodin mi ten pokles přijde docela velký 🤷‍♀️

anpineapple
10. srp 2025
@anonym_autor

@anpineapple super, děkuji za odpověď! Uvidím zítra a pokud bude pořad slábnout, budu předpokládat, že pozitivní mohl být někdy ráno/dopo. Během dvou hodin mi ten pokles přijde docela velký 🤷‍♀️

@anonym_autor může to tak být, že jsi ten vrchol nezachytila 😊 pokud máš vychytano, ze ti takto +- chodí. Uvidíš co další testy 🌸

anonym_f12fc3
11. srp 2025

Nečetla jsem předchozí odpovědi, ale nedělala bych ty ovu testy x krát denně. I koncentrace moci je pokaždé jiná....
Já dělala testy x let, pak už jsem věděla a stačilo mi třeba tři testy na cyklus pouze pro potvrzení, měřila jsem k bt.
Ale když jsem začínala, dělala jsem ty testy mega poctivě, každý den v 10 hodin, ne z první ranní moči a plus jsem pila celkem málo do těch 10. Tzn ráno vyčůrat, pak hrnek pití jen to těch 10, pak test a pak "běžný režim". Každý den, xy měsíců.... Jo, opruz, ale poznala jsem svoje tělo skvěle

autor
11. srp 2025
@anonym_f12fc3

Nečetla jsem předchozí odpovědi, ale nedělala bych ty ovu testy x krát denně. I koncentrace moci je pokaždé jiná....
Já dělala testy x let, pak už jsem věděla a stačilo mi třeba tři testy na cyklus pouze pro potvrzení, měřila jsem k bt.
Ale když jsem začínala, dělala jsem ty testy mega poctivě, každý den v 10 hodin, ne z první ranní moči a plus jsem pila celkem málo do těch 10. Tzn ráno vyčůrat, pak hrnek pití jen to těch 10, pak test a pak "běžný režim". Každý den, xy měsíců.... Jo, opruz, ale poznala jsem svoje tělo skvěle

@anonym_f12fc3 asi mate pravdu, dnes rano zase takto. Delala jsem dva, prvni jsem namáčela moc dlouho, tak jsem si říkala, jestli jsem to treba nenamočila moc 😆 tak vubec nevim, jak se v tom vyznat . . Pritom hlenu opravdu minimální množství 😔 nejvíce ho bylo 6.-9.8. a poslední možný styk 7.8. . . Tak to máme asi tento měsíc smolíka

anpineapple
11. srp 2025
@anonym_autor

@anonym_f12fc3 asi mate pravdu, dnes rano zase takto. Delala jsem dva, prvni jsem namáčela moc dlouho, tak jsem si říkala, jestli jsem to treba nenamočila moc 😆 tak vubec nevim, jak se v tom vyznat . . Pritom hlenu opravdu minimální množství 😔 nejvíce ho bylo 6.-9.8. a poslední možný styk 7.8. . . Tak to máme asi tento měsíc smolíka

@anonym_autor já si teda myslím, ze dnes bude peak 🌸

autor
11. srp 2025
@anpineapple

@anonym_autor já si teda myslím, ze dnes bude peak 🌸

@anpineapple vypadá to, že ano. Tam by už ale styk ze 7. byl k ničemu 😔

anpineapple
11. srp 2025
@anonym_autor

@anpineapple vypadá to, že ano. Tam by už ale styk ze 7. byl k ničemu 😔

@anonym_autor tak nejlepší je pojistit to dneska 😊 případně zítra. To je úplně skvělé načasování

autor
11. srp 2025
@anpineapple

@anonym_autor tak nejlepší je pojistit to dneska 😊 případně zítra. To je úplně skvělé načasování

@anpineapple to už bohužel nevyjde, manžel mi odjel😔tak příští měsíc znovu a lépe 😆