Šance na těhotenství po negativním mama testu?
Holky dělala jsem si před nedávnem mama test, vyšel lehký duch. Poté večer znova a už negativní. Co myslíte.. Je ještě šance?v den testování MS za 6 dní
To je brzo 6 dní počkat na datum Ms
Dobře, počkám až když nedorazí. Ale myslíte že byl najednou negativní třeba že to bylo testovano večer ? Je to možný?
Byl já testu jen 👻 což může bejt klidně ryska mamatesty to občas dělají
@lencaa11 no tak to u mě už mamatest skončil. Mě to nikdy za celé testování neudělal , tak jsem právě nevěděla . Byla to čárka lehce narůžovělá, myslela jsem ze ryska je spíše šedivá. No nic, tak třeba příště 😁
Tak delala si test opravdu brzo. Nevim jak dlouhy mas cyklus. Ale pises ze sis delala test pred nedavnem....kdyz vezmu ze mas LF cca 14 dnu tak v tuto dobu teprve dochazi k pripadne nidaci. Na testu by opravdu ještě nic nebylo videt.
@klpoiu test jsem dělala cca 9 dpo. Ten vyšel nejdříve slabě a poté večer negativní.
Když máš v podstatě týden do MS, tak je fakt zbytečné dělat TT z večerní moči, to nemá ještě co detekovat.
tak to uznávám že jsem testovala brzo😁 tak uvidíme. Díky za reakce holky
Mamatest nekupovat. Je to zmetek 😁
Strašne brzo. Jak rikam, v tu dobu by teprve dochazelo k nidaci. A co se tyce duchu rano a večer nic. Jde o koncentraci hcg v moci. Po delsim klidovem useku, tedy povetsinou noci , se ho nahromadi vic. Pak kdyz ho delas vecer treba po trech hodinach po wc, nebude tam nic.
Jasně, mám dva dny do MS tak uvidím. Radši už netestuju😀 jj šla jsem tehdy testovat s odstupem dvou až tří hodin kdy jsem šla naposledy na WC.
Myslím u toho večerního testování

Být tebou počkám s testem na vynechání MS.
Testíky si někdy dělají své a může se jednat jen o risku. Snaž se být v klidu a uvidíš jestli to dojde nebo ne 😉
Dej pak vědět