Snažení Červen 2020. Podělíte se o testíky a grafy?
Ahoj. Ráda bych tady poznala ženy, co se taky teď snaží o mimi. Musím to teď dát anonymně, aby ještě nikdo nic neviděl... Ale budu ráda, když sem dáte své testíky, grafy aj. 😊 a budeme si spolu moci zkrátit to čekání. Já jsem 9DPO, tento měsíc přišlo brzy špinění a dnes jsem zkusila test, který hodím do komentáře. Tak jsem zvědavá kolik nás tady je a byla bych ráda, kdyby tu psaly opravdu fajn ženy ☺ pro rýpalky tu není místo.
Ahoj, tak já se přidávám, doma máme už 2 letou slečnu a od prosince se snažíme o sourozence, zatím se nedaří a už se na to hodně upínám ☹ beru Fertipronu, listovku, piju čaj Mojžíškové. Vím, že by to chtělo vypnout, ale nedaří se mi to. Všem přeji, ať brzy najdou vysněné II 🙂
@nikishkaaaa taky máme skoro 3 letého syna a snažíme se necelý rok. Mám za sebou 3 biochemické, takže jsem byla dlouho špatná. Teď už to tolik neřeším, pořád chci, ale to hlídání ovulace a testů mě docela ničilo.
Doufám, že už nám to brzy vyjde... Kdy čekáte ms? Já kolem víkendu
Ahoj holky! 😊 Tak my máme doma už 2,5 letého chlapečka a o další mimi se snažíme od září, ale dost jsme to do teďka flakali 😁 Takže se nijak nestresuji, ale byla bych moc ráda, když by to už vyšlo 😊 Začala jsem brát listovku a pít kontryhel. Ovulacni testy zatím nedělám. 😊
Ahojky, já se snažím s manželem o miminko 2.mesic. Jedno dítě už máme 7 let a to se podařilo na druhý pokus. Dnes jsem 10DPO, včera jsem zkoušela test a byl negativní, jsem nedockava 😌 Tvoje čárky, vypadají slibně, tak držím palecky 😇 Mě bolí šílené v podbřišku a dnes začli prsa, chci zkusit test ještě zítra, jinak menstruaci mám mít v neděli. Cyklus mám pravidelný a nikdy jsem nebrala antikoncepci. Držím všem palce ať brzy objevíte // 🥰 Jinak dělám ovu testy, tento měsíc prvně a vyšel pozitivní 14DC a beru od září listovou.
Mi ms teprve skoncila, tak nas tento mesic snazeni teprve ceka 🙂 Vase testy vypadaji nadejne 😉
Doufám, že brzy všechny najdeme ty vytoužené // ☺ já testovala teď brzo, ale od 5dpo špiním, teď už teda skoro ne. Ale 2 dny mi bylo večer na zvracení a prsa mě bolí (i když to i před ms...) tak uvidíme za pár dní. Měla by dojít asi taky v neděli
Ahoj mám něco podebného co ty na testu 🙂ms má být dnes nebo zítra,moc tomu ale nevěřím a spíš čekám že dorazí. To jsou testy Dr max?
@jasmina1992 toto jsou nějaké neznámé od nás z lékárny. Jsou psané i polsky, tak právě nevím, jestli tomu věřit... Zítra chci zkusit od Benu, vždyť mi vyšly správně
Jee děkuji, no do šeda je...
@jasmina1992 a tyhle jsou z Maxe? Já doporučuji Časný od Livsane (Benu). Odhalil mi těhotenství už asi 8dpo, i když ti nakonec nedopadlo... Říkají, že už 4 dny před ms by měl ukázat
Ano, dr max to jsou. No počkám zda to dostanu když ne tak si udělám tt, bolí mě ale břicho a to dost takže dorazí.
Tak já teprve na ovu čekám...
Holky, ja mám ovu nejspíš dnes, tak to dneska raději pojistim 😁 Tento měsíc se snažíme poctivě 😊
Já právě nechápu to špinění ani ne týden po ovulaci a ty nevolnosti (ne ranní ale noční 🤣) a teď mám citlivý prsa ze vnějších stran 🤷♀️ no sama nevím. Podle jedné aplikace mám do MS 4 dny podle další 6, tak uvidíme, většinou chodí jako hodinky.
Tak vy, co ovulaci čekáte nebo teď máte šup na to a držím palce 😁😍
Ja vidim jasne! Tak snad se to udrzi 🙂 drzim pesti
@nikishkaaaa děkuju 😍 snad to konečně vyjde... Nám všem!
Ahoj holky, taky jsme se zacali snazit o miminko. Ale jsem hrozne nedockava. Dneska jsem si udelala test a druha carka celkem viditelna,mam 30 den cyklu a cca 12dnu od ovulace... Cyklus mivam 29-35 dnu,takze nevim zda mam zpozdeni. Ale uz jsem zacala spinit,takze menses asi prijde,dost se bojim,ze se to nejspis neudrzi... Hrozne jsem se na to upla :(
@jasmina1992 Taky my uz bricho dost boli a o prsach ani nemluvim,jsou nafoukle a bolave :( Dokonce uz i spinim... Ale nechci aby menstruace prisla :( Jsem nervozni...
Mě prsa bolí teď šíleně, večer mě pálí zaha a je mi na zvracení, dnes ráno mě natahlo ještě než jsem vylezla z postele.. Běžně 3 dny před ms špiním, teď nic. Ale moc tomu nevěřím
@jasmina1992 něco tam vidím 🤨
Já udělám ráno, ale nějak tomu nevěřím...

Včera večer a dnes