Snažení po zamlklém těhotenství. Jak překonat obavy?
Ahoj všem, v červnu jsem prodělala zamlklé těhotenství a doteď nic ☹ Dnes jsem cca 5DPO, takže zase ,,naděje”, ale bojím se, že to zas nevyjde…
@luciii2 ahoj, v únoru minulý rok - samovolný potrat. Podařilo se nám až po roce. Co jsme změnila stravu, změnila práci a pořídili jsme si v prosinci pejska. Šup, a v lednu už pozitivní těhotenský test. Teď jsem 12tt. Tak drzim palce 👍🏻
@luciii2 jsem na tom podobně.
Zamlklé těhotenství v srpnu a od té doby nic.
Pokud tedy nepočítám biochemické v únoru.
Je tedy pravda, že moje hlava je blbá a neumí na to nemyslet.
V únoru jsem začala brát Fertility Blend, tak uvidíme, jestli to třeba pomůže - to zjistím až příští měsíc.....
Ale jak píšou holky výš - většinou pomáhá se zaměřit na něco jiného a hlavu zaměstnat,což mě se bohužel nedaří.
@luciii2 A nepřemýšlela jsi o klinice? Já jsem měla taky dlouhou cestu a nakonec jsem šla do Zlína. Byla jsem tam moc spokojená – skvělý přístup a podpora, všechno mi vždycky podrobně vysvětlili a cítila jsem se tam opravdu v dobrých rukách. Možná by to mohlo být pro tebe taky řešení, pokud bys nad tím přemýšlela a dál se nedařilo než se zbytečně trápit. Zaměstnat hlavu je super, ale někdy to někomu nejde.

Ahoj, potratila jsem v červnu v 7tt a teď jsem 23tt.
Pokud jsi zdravá: imunologie, genetika, atd., tak bych se zaměřila na něco jiného.my jsme plánovali svatbu, dělala jsem si najednou 1 kurz, 1 workshop a 1 výcvik kvuli zmene kariery a ubehly 3MS a byla znova těhotná. Místo termínu svatby mame termin porodu.